Νέα σενάρια για τη συντριβή του ρωσικού Airbus στο Σινά – Ύποπτος Αιγύπτιος μηχανικός αεροσκαφών

15:16 30/1/2016 - Πηγή: iPop

Νέα σενάρια αποκαλύπτονται γύρω από τη συντριβή του Airbus A321 της ρωσικής εταιρείας Metrojet στο Σινά. Αιγύπτιος μηχανικός αεροσκαφών που εργαζόταν στο αεροδρόμιο Sharm el-Sheikh, συνδέεται με την τρομοκρατική οργάνωση του ISIS.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που μεταδίδουν τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης, οι αιγυπτιακές αρχές συνεχίζοντας τις έρευνες για την εξακρίβωση των συνθηκών κάτω από τις οποίες συνετρίβη το ρωσικό αεροσκάφος Airbus

A321, στην περιοχή του Σινά τον Οκτώβρη του 2015, εντόπισαν έναν Αιγύπτιο μηχανικό αεροσκαφών, ο οποίος πιθανόν να συνδέεται με την πτώση του αεροσκάφους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα σε πρόσφατο δημοσίευμά της η Daily Mail, αναφέρει πως οι αιγυπτιακές αρχές ερευνούν τη σύνδεση του συγκεκριμένου ατόμου με την τρομοκρατική οργάνωση του ISIS, καθώς όπως υποστηρίζουν, συγγενής του ύποπτου Αιγύπτιου μηχανικού, έχει ενταχθεί στους κόλπους του Ισλαμικού Κράτους, ως μαχητής του.

Στο δημοσίευμα, αναφέρεται πως ερευνάται το ενδεχόμενο, ο Αιγύπτιος μηχανικός που εργαζόταν στο αεροδρόμιο από το οποίο απογειώθηκε το ρωσικό Airbus, λίγο πριν τη συντριβή του, να προσπάθησε να τοποθετήσει εκρηκτικό μηχανισμό στο εσωτερικό του αεροπλάνου.

Ανώτερος αξιωματούχος των υπηρεσιών ασφαλείας της αεροπορικής εταιρείας, αρνήθηκε ότι κάποιος από τους υπαλλήλους της έχει συλληφθεί ή ότι αντιμετωπίζει κατηγορίες γύρω από τη συντριβή του ρωσικού αεροσκάφους, που κόστισε τις ζωές 224 ατόμων.

Αξίζει να σημειωθεί, πως οι αρχές έχουν στρέψει το επίκεντρο των ερευνών τους σε ακόμα τρία άτομα, εκ των οποίων οι δύο είναι άνδρες των δυνάμεων ασφαλείας του αεροδρομίου, προκειμένου να διαλευκανθεί το εάν η συντριβή του ρωσικού αεροσκάφους, πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια.

The post Νέα σενάρια για τη συντριβή του ρωσικού Airbus στο Σινά – Ύποπτος Αιγύπτιος μηχανικός αεροσκαφών appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα