Νέα Δημοκρατία: «Οι δηλώσεις Βούτση-Καμμένου-Γεροβασίλη προσβάλουν τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού»

17:21 26/5/2016 - Πηγή: iPop

Επίθεση κατά της Κυβέρνησης εξαπολύει η Αξιωματική Αντιπολίτευση η οποία τονίζει πως ο Πρόεδρος της Βουλής, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας αλλά και η Κυβερνητική Εκπρόσωπος με τις δηλώσεις τους «προσβάλουν τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού»

«Κάθε πολίτης αναρωτιέται: Πώς μπορούν να εφαρμόζουν τέτοιες πολιτικές; Γιατί τελικά μένουν στην Κυβέρνηση;» αναφέρει σχετική ανακοίνωση και προσθέτει:

Προσβάλλουν και τη νοημοσύνη και την αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού

Η Νέα Δημοκρατία

επίσης επισημαίνει πως ο Πρόεδρος της Βουλής, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας και η Κυβερνητική Εκπρόσωπος «χαρακτηρίζουν το πρόγραμμα και τις πολιτικές τους άδικες, αντισυνταγματικές και επικίνδυνες».

Να θυμίσουμε πως η Όλγα Γεροβασίλη δήλωσε την Πέμπτη:

Για το ΕΚΑΣ είναι συμφωνημένη από παλιά η πλήρης κατάργησή του. Στη συμφωνία του καλοκαιριού με την διαπραγματευτική προσπάθεια κατάφεραν οι δικοί μας διαπραγματευτές να έχουμε μια σταδιακή κατάργηση και αυτό είναι το γεγονός το οποίο, δεν είναι από τα ευχάριστα. Ωστόσο, επειδή θα έπρεπε να ισχύσουν αυτά από 01.01.2016, υπάρχει το ζήτημα των αναδρομικών τα οποία κλήθηκαν να επιστρέψουν οι άνθρωποι που τα είχαν πάρει

Και πρόσθεσε: «Αυτό, φυσικά, δεν είναι μια δίκαιη ρύθμιση, για αυτό και έγινε μια προσπάθεια -και εξακολουθεί να γίνεται- προκειμένου να μην επιστραφούν αυτά τα χρήματα».

Ενώ από την πλευρά ο Ν. Βούτσης όπως και ο Πάνος Καμμένος τόνισαν πως η αύξηση του ΦΠΑ είναι ένα άδικο μέτρο το οποίο τείνει προς την αντισυνταγματικότητα.

photo:Nikos Libertas / SOOC

The post Νέα Δημοκρατία: «Οι δηλώσεις Βούτση-Καμμένου-Γεροβασίλη προσβάλουν τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού» appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα