Νέα δεδομένα στις βάσεις με τα αποτελέσματα των ειδικών μαθημάτων

08:26 11/7/2017 - Πηγή: iPop

Νέα δεδομένα διαμορφώνονται στις βάσεις με τα αποτελέσματα των ειδικών μαθημάτων. Οι αλλαγές στις βάσεις εντοπίζονται σε Σχολές, οι οποίες απαιτούν ειδικό μάθημα.

Σύμφωνα με την «Καθημερινή», οι καλύτερες επιδόσεις στο Σχέδιο θα περιορίσουν την πτώση στις Σχολές της Αρχιτεκτονικής.

Απ’ την άλλη, στα Αγγλιικά οι φετινές επιδόσεις κρίνονται χειρότερες απ’ τις περσινές διότι το 1,18% έγραψε πάνω από 18. Το 72,31% έγραψε πάνω από τη βάση (75,16%

πέρυσι). Σ’ αυτό το πλαίσιο περιμένουμε επηρεαστούν οι Σχολές που απαιτούν ξένη γλώσσα, καθώς τα αγγλικά επιλέγει η συντριπτική πλειοψηφία των εξεταζόμενων.

Χειρότερες από πέρυσι, όμως, ήταν και οι βαθμολογίες στα Γαλλικά: Το 1,62% αρίστευσε (7,95% πέρυσι), ενώ άσχημες ήταν οι επιδόσεις και στα Γερμανικά: Το 69,48% έγραψε κάτω από τη βάση (76,03% πέρυσι), ενώ μόλις το 10% έγραψε πάνω από 18.

Στα Ιταλικά, οι αριστούχοι ήταν διπλάσιοι (20,75% έναντι 10,17% πέρυσι), όμως, λιγότεροι ήταν οι αριστούχοι στα Ισπανικά (πάνω από 18 έγραψε το 16,67% έναντι 33,63% πέρυσι).

Οι επιδόσεις στην Αρμονία και τον στον Έλεγχο Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων ήταν μέτριες.

Θυμίζουμε πως οι υποψήφιοι θα πρέπει να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό δελτίο τους στη διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr μέχρι και την Παρασκευή, 14 Ιουλίου. Η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο του.

The post Νέα δεδομένα στις βάσεις με τα αποτελέσματα των ειδικών μαθημάτων appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα