Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (11/7/2017)

06:11 11/7/2017 - Πηγή: iPop
Kριός

Αγαπητέ Κριέ, αναμένεται ένα μεγάλο δώρο για εσένα τις επόμενες ημέρες. Με αυτό θα μπορέσεις να κοιτάξεις πίσω, ώστε να διορθώσεις πράγματα που δεν έγιναν σωστά και μάλιστα με τις λιγότερες συνέπειες. Κάτι τέτοιο, σπάνια, συμβαίνει. Επομένως επωφελήσου στο έπακρο. Αν το κάνεις θα δεις θεαματικές αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο. Από εδώ και μπρος συγκεντρώσου στο μέλλον και τα αντίστοιχα σχέδιά σου.

Ταύρος

Νέοι δρόμοι ανοίγονται μπροστά σου, αγαπητέ Ταύρε, προσφέροντάς σου τη δυνατότητα να εξελιχθείς και να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία στο

έπακρο, αψηφώντας την κακεντρέχεια των γύρω σου. Κάποιοι, ίσως, προσπαθήσουν να σπείρουν το ζιζάνιο της αμφιβολίας μέσα σου. Κοίτα το στόχο σου κατάματα και αφιέρωσε όλη σου την ενέργεια σε αυτόν.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, πολλές φορές αλλιώς λογαριάζεις και αλλιώς εξελίσσονται τα πράγματα. Κάτι τέτοιο συμβαίνει στην δική σου περίπτωση, αφού τα γεγονότα είναι μη προσδοκώμενα και αυτό σε αποδιοργανώνει. Δεν καταφέρνεις να χειριστείς τις υποθέσεις όπως θα ήθελες. Και κάπου εκεί, ενώ είσαι έτοιμος να χάσεις τις ελπίδες σου και να πτοηθεί το ηθικό σου, μια ανέλπιστη βοήθεια θα έρθει από ένα πρόσωπο που δεν πόνταρες επάνω του. Έτσι είναι οι άνθρωποι! Γεμάτοι εκπλήξεις…

Καρκίνος

Μπαίνεις σε μια νέα φάση στη ζωή σου, αγαπητέ Καρκίνε. Το πλανητικό σκηνικό βοηθάει προς αυτή την κατεύθυνση, φέρνοντας στο δρόμο σου ένα πρόσωπο με εξουσία και δύναμη για να σε βοηθήσει να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Σίγουρα η κατάσταση αυτή μπορεί να σου φανεί περίεργη ή ύποπτη, αλλά μην υποκύψεις στα παιχνίδια του μυαλού που προκαλεί φοβίες και εμπόδια εκεί που δεν υπάρχουν. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι την ψυχρή λογική για να ζυγίσεις τα δεδομένα προτού αποφασίσεις

Λέων

Μπορεί να μην το βλέπεις ακόμη, αλλά νέα δεδομένα έρχονται για εσένα, φίλε Λέων. Το πλανητικό σκηνικό σου δίνει δύναμη να βάλεις σε τάξη τη ζωή σου. Κάνε αυτοκριτική , δες τι λάθη κάνεις και που πραγματικά φταις. Εκεί θα δεις τι ενέργειες χρειάζεται να κάνεις προκειμένου να μπει το καθετί στη θέση του. Όπως καταλαβαίνεις, οι λύσεις είναι στα δικά σου χέρια και στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τον κόσμο γύρω σου.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί αναταράξεις γύρω σου. Λόγια, συζητήσεις, παρεξηγήσεις, συγκρούσεις συνθέτουν το σκηνικό γύρω σου. Για να βγεις αλώβητος από όλο αυτό, καλό είναι να κρατήσεις τις αποστάσεις σου και μάλιστα να εκμεταλλευτείς το χρόνο εστιάζοντας στους στόχους που σε αφορούν ως άτομο. Διαφορετικά, αν συμμετέχεις στην κατάσταση γύρω σου, μάλλον μπλεγμένος και υπόλογος θα βρεθείς.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, το πλανητικό σκηνικό αναδεικνύει τις ικανότητές σου και σου δίνει ευκαιρίες να εκφράσεις την φαντασία σου. Η πρώτη εκτίμηση μπορεί να είναι αρνητική και μάλλον αγχωτική, όμως μην σταθείς σε αυτό. Μπορείς να είσαι πολύ αποτελεσματικός με ό,τι καταπιαστείς, αρκεί να θέσεις σωστές βάσεις και πρόγραμμα. Αφού το κάνεις αυτό, θα δώσεις και στους γύρω σου να καταλάβουν ότι τα όρια των ικανοτήτων σου είναι πολύ εκτεταμένα.

Σκορπιός

Το μέλλον αναμένεται να γραφτεί με τα φωτεινότερα χρώματα για εσένα, αγαπητέ Σκορπιέ. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα σκεπτικός για το μέλλον, μιας και οι συνθήκες θα είναι πλέον ευνοϊκές για τα σχέδιά σου. Όσον αφορά στο παρόν, απόλαυσε τα αγαθά που σου έχουν δοθεί. Η αλήθεια είναι ότι κόπιασες πολύ για να τα αποκτήσεις, άρα αυτός είναι ένας καλός λόγος να τα χαρείς από την καρδιά σου. Τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, βρίσκεσαι σε μια φάση της ζωής σου που τα αποθέματα ενέργειας λιγοστεύουν επικίνδυνα. Αυτό σε οδηγεί πολλές φορές να παρεκκλίνεις του προγράμματός σου και να εκτίθεσαι στα μάτια του κοινωνικού σου περίγυρου. Είναι αλήθεια ότι πρέπει να καταβάλεις μεγάλες προσπάθειες για να συνεχίσεις την πορεία σου και αυτό καλό είναι να το κάνεις ξεκάθαρο αν και όταν χρειάζεται , προκειμένου να αποφύγεις παρεξηγήσεις με κάποια άτομα.

Αιγόκερως

Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας περιόδου, πολύ καλύτερης και φιλικής προς το ζώδιό σου ,φίλε Αιγόκερε. Θα υπάρξει η δυνατότητα να περάσεις καλά και να αφεθείς σε όμορφα συναισθήματα, αν και αρχικά θα νιώσεις ότι δεν υπάρχει ελπίδα για κάτι τέτοιο. Στη συνέχεια, όμως, θα δεις ότι έτσι σου ανοίγονται νέες προοπτικές μέσω κάποιων νέων προσώπων που μπαίνουν στη λίστα των κοινωνικών σου επαφών. Συνέχισε με θετική στάση και διατήρησε την ελπίδα που κουβαλάς απερίσπαστος από παρεμβάσεις τρίτων.

Υδροχόος

Η ζωή κάνει κύκλους, φίλε Υδροχόε, και έτσι την μια στιγμή παλεύεις με τα κύματα και την άλλη απολαμβάνεις την ηρεμία της γαλάζιας θάλασσας ξαπλωμένος στην παραλία. Από σήμερα, αρχίζεις να βιώνεις τη δεύτερη φάση, κατά την οποία θα απολαύσεις τους καρπούς των κόπων σου. Φρόντισε να τους γευτείς όσο μπορείς, μιας και σύντομα θα χρειαστεί να οπλιστείς και πάλι με δύναμη και να τα ξαναβάλεις με τα κύματα. Έτσι, είναι η ζωή…

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, νιώθεις ευλογημένος για τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σου και σε βοηθούν στα σχέδιά σου. Αυτό δεν σημαίνει ,όμως, ότι πρέπει να αρκεστείς στην κατάσταση ως έχει. Θα πρέπει να βάλεις και εσύ το χεράκι σου για να επιτύχεις τους στόχους σου. Φρόντισε να δείξεις το υπεύθυνο πρόσωπό σου που ξέρει να χειρίζεται τα πράγματα με αξιοπρέπεια και σωστή τακτική. Δεν θα αργήσεις να δεις τα καλά αποτελέσματα.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …

The post Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (11/7/2017) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα