Μοντέλο ρίχνει σφαλιάρα στον παρουσιαστή γιατί την χούφτωσε! (Video)

10:43 27/2/2017 - Πηγή: iPop

«Κανείς δεν αγγίζει τα οπίσθια μου» φώναξε το μοντέλο πριν την δούμε να ρίχνει σφαλιάρα στον παρουσιαστή γιατί την χούφτωσε κατά την διάρκεια παρουσίασης ενός αντιηλιακού.

Στην Βραζιλία οι κοπέλες ξέρουν μέχρι που φτάνουν τα δικαιώματα τους και δεν τους ενδιαφέρει αν βρίσκονται σε ζωντανή σύνδεση! (Μπράβο της από εμάς!) Έτσι, το νεαρό μοντέλο δεν δίστασε να χαστουκίσει τον παρουσιαστή επειδή την χούφτωσε. Όπως φαίνεται και στο video ο παρουσιαστής προσπαθεί να αλείψει το αντιηλιακό σε σημεία του σώματος της κοπέλας που προφανώς δεν είχε καμία δουλειά να το κάνει!

Η Rayssa Teixeiro Melo δεν δίστασε να τον χαστουκίσει, πετώντας του ότι έβρισκε μπροστά της ενώ στη συνέχεια αποχώρησε από το στούντιο.

Η διάσημη στα social media, Melo, όταν αντιλήφθηκε πως ο παρουσιαστής πάει να «ξεφύγει» από τα όρια που είχε θέσει, του έπαισε τον καρπό και του είπε «οχι, εκεί είναι ο πισινός μου».

Μυαλό όμως δεν έβαλε καθώς προσπάθησε να της πιάσει ψιλοκουβεντούλα με στόχο να την χαλαρώσει και να ξαναπάει το χέρι του χαμηλά στα οπίσθια της. Η κοπέλα απευθείας του έδωσε ένα χαστούκι (να αγιάσει το χέρι της) και άρχισε να του φωνάζει ότι είναι «κλόουν» πετώντας του αντικείμενα.

Δείτε το video:

The post Μοντέλο ρίχνει σφαλιάρα στον παρουσιαστή γιατί την χούφτωσε! (Video) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα