Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (27/2/2017)

06:10 27/2/2017 - Πηγή: iPop
Κριός

Η ημέρα σου θα είναι ιδιαίτερα καλή. Μην γίνεσαι ανυπόμονος με την υλοποίηση των αποφάσεών σου. Τα πράγματα είναι ήδη μπερδεμένα για να πιέσεις τις καταστάσεις. Δείξε υπομονή και όλα θα μπουν σε τάξη.

Ταύρος

Σήμερα η αυτοπεποίθησή σου είναι στα καλύτερά της. Ευκαιρία λοιπόν να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, βασισμένος πάντα στη λογική. Έτσι θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά.

Δίδυμοι

Την σημερινή Δευτέρα νιώθεις ευεξία και ενέργεια. Εκμεταλλεύσου το και τακτοποίησε ανοιχτές υποθέσεις. Συζήτησε τα προβλήματά σου με άτομα που έχουν άμεση σχέση με αυτά, ώστε να βγάλεις μια άκρη. Το βράδυ

βάλε όλα τα αρνητικά στην άκρη και πέρνα καλά.

Καρκίνος

Θα είσαι πολύ απορροφημένος από τα επαγγελματικά σου, λόγω εξελίξεων και αλλαγών που θα παρουσιαστούν. Η οπτική πλευρά από την οποία βλέπεις τα πράγματα θα αλλάξει και θα γίνεις πιο θετικός κι αισιόδοξος.

Λέων

Οι σημερινές καταστάσεις θα σε μπερδέψουν και θα θολώσουν αρκετά το τοπίο. Βασίσου στη λογική κι εμπιστεύσου τη διορατικότητά σου για να ανταπεξέλθεις. Ίσως είσαι πιεσμένος, αλλά θα καταφέρεις να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα κινείται στους Ιχθείς και σε ανταμείβει για όσα έχεις κοπιάσει, ενώ σου δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου. Πρόσεχε μόνο σε ποιους ανοίγεσαι, γιατί υπάρχουν ανταγωνιστές. Η αυτοπεποίθησή σου είναι σε ιδανικά επίπεδα και αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα κι αισιόδοξα.

Ζυγός

Η σημερινή Δευτέρα θα σου δώσει την ευκαιρία για εσωτερικό διάλογο, καθώς επικρατεί ηρεμία. Μην παραμελείς τον εαυτό σου, ενώ η έλλειψη μέτρου ενδεχομένως σου κάνει κακό.

Σκορπιός

Αυτή τη Δευτέρα καλό θα ήταν να συγκεντρωθείς και να προγραμματίσεις καλά τις ενέργειες και το χρόνο σου, γιατί η πίεση που θα ακολουθήσει να είναι εξαντλητική. Αν όμως οργανωθείς, η μέρα θα κυλήσει ομαλά και χωρίς άγχος.

Τοξότης

Μετά από την ταλαιπωρία των προηγούμενων ημερών, σήμερα θα καταφέρεις να χαλαρώσεις και να κάνεις ό,τι έχεις σχεδιάσει.

Αιγόκερως

Σήμερα η διάθεσή σου είναι άκρως θετική κι αυτό θα σε βοηθήσει να διεκπεραιώσεις τα θέματά σου με ηρεμία και λογική. Μην αφήσεις το άγχος σου να σε παρασύρει σε βιαστικές ενέργειες.

Υδροχόος

Τη σημερινή Δευτέρα νιώθεις έντονη ευεξία κι ενέργεια. Κάνε ό,τι αναβάλεις εδώ και καιρό. Όμως μην το παρακάνεις και παραμελήσεις τους οικείους σου.

Ιχθείς

Οι προσπάθειες που έχεις κάνει μέχρι τώρα θα βρουν πρόσφορο έδαφος και θα στεφθούν με επιτυχία. Εμπιστεύσου τον εαυτό σου και όλα θα πάνε καλά.

Διαβάστε περισσότερα στο myastro.gr …

The post Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (27/2/2017) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα