Τραγωδία στην ε.ο: Ο γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo οδηγούσε την Porsche που σκόρπισε τον θάνατο

09:11 27/2/2017 - Πηγή: Aixmi

Απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε χθες το απόγευμα στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας,όταν ένας πατέρας είδε μπροστά στα μάτια του να σκοτώνονται η γυναίκα και το παιδί του, όταν ένα αυτοκίνητο μάρκας Porsche έπεσε πάνω στο σταθμευμένο όχημα σε πάρκινγκ της εθνικής, με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Όπως προέκυψε το πολυτελές όχημα οδηγούσε ο Γιώργος Βακάκης, γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo.

Το όχημα ξέφυγε από την πορεία του κοντά στο Ύπατο Θήβας, στην εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας, και με ιλιγγιώδη ταχύτητα προσέκρουσε στο σταθμευμένο όχημα σε πάρκινγκ της εθνικής.
Ο 24χρονος γιος του ιδιοκτήτη του Jumbo, είναι ο «βενιαμίν» της οικογένειας του Απόστολου Βακάκη, που έχει ακόμη δυο κόρες, είχε επιστρέψει από τις ΗΠΑ, όπου σπούδαζε και πήγαινε για ολιγοήμερες διακοπές στην Αράχωβα.


Από την πρόσκρουση σκοτώθηκαν τόσο ο οδηγός και ο συνεπιβάτης της Porsche όσο και η 33χρονη μητέρα και ο 3χρονος γιος της.

Aναλυτικότερα,θύματα αυτής της μοιραίας σύγκρουσης ήταν ο Γιώργος Βακάκης, ο συνεπιβάτης του Ανδρέας Γεωργακόπουλος, συνεργάτης της εταιρείας και παιδικός του φίλος από τη σχολή Μωραΐτη, η 33χρονη Π.Α. και ο τρίχρονος γιος της. Ο άνδρας της Υ.Π. είδε την οικογένειά του να ξεκληρίζεται, καθώς την ώρα του μοιραίου δυστυχήματος, βρισκόταν στην τουαλέτα του parking.

Οι συνθήκες του δυστυχήματος είναι τραγικές. Ο άντρας ήταν ο οδηγός ενός Honda, που σταμάτησε σε πάρκινγκ στο πλάι της εθνικής οδού για να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα. Κατέβηκε από το αυτοκίνητο, ενώ μέσα παρέμειναν η 33χρονη γυναίκα και το ηλικίας τριών ετών παιδί.

Ελάχιστα λεπτά αργότερα, η Porsche με ιλιγγιώδη ταχύτητα, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, έπεσε πάνω τους, προκαλώντας το θάνατό τους. Νεκροί είναι και οι δύο επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο.

Από την σφοδρότητα της σύγκρουσης, τα δύο οχήματα πήραν φωτιά.

Το χρονικό της τραγωδίας:

Το πολύνεκρο τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 16.00 το απόγευμα της Κυριακής στο 83ο χλμ της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, ρεύμα προς Λαμία, κοντά στο Ύπατο Θηβών.

Σύμφωνα με το LamiaReport που δημοσίευσε πρώτο τις εικόνες-φρίκης, ένα αυτοκίνητο Honda Civic στο οποίο επέβαινε μια οικογένεια από την Πτολεμαΐδα σταμάτησε στο parking που υπάρχει στο σημείο. Ο 41χρονος οδηγός κατέβηκε να πάει στην τουαλέτα και μέσα στο αυτοκίνητο παρέμεινε η σύζυγός του με το μωρό τους.

Την ώρα που ο πατέρας έμπαινε στην τουαλέτα, μια Porsche κατευθύνθηκε στο σημείο με πολύ μεγάλη ταχύτητα και έπεσε πάνω στο Honda. Τα δυο αυτοκίνητα τυλίχθηκαν στις φλόγες.

Η 33χρονη μάνα με το τρίχρονο παιδί βρήκαν τραγικό θάνατο, ενώ σκοτώθηκαν και τα δυο άτομα που επέβαιναν στο άλλο αυτοκίνητο. Το ένα άτομο, άνδρας, πετάχτηκε έξω από το Ι.Χ. και σκοτώθηκε, ενώ το άλλο, απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο.

Ο 41χρονος οδηγός κατέβηκε να πάει στην τουαλέτα και μέσα στο αυτοκίνητο παρέμεινε η σύζυγός του με το μωρό τους. Μολις άκουσε τη σφοδρή σύγκρουση πετάχτηκε έξω και είδε δυο αυτοκίνητα διαλυμένα να φλέγονται. Ο άνθρωπος έτρεξε να βοηθήσει τη γυναίκα του και το παιδί του, άλλα ήταν ανθρωπίνως αδύνατο να προσφέρει οποιαδήποτε βοήθεια.

«Είναι απίστευτο αυτό που συνέβη. Σταμάτησαν στις τουαλέτες και ήρθε η Porsche να σκορπίσει το θάνατο. Ήταν μέσα στο parking όχι στην άκρη του δρόμου…», είπε σοκαρισμένος διερχόμενος οδηγός στο LamiaReport.

Τα ακριβή αίτια της τραγωδίας διερευνά η Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων Βοιωτίας.

Keywords
Αναζητήσεις
γιος του ιδιοκτήτη του jumbo ήταν αυτός που προκάλεσε χθες το τροχαίο στην εθνική οδό
Τυχαία Θέματα