Μήπως σε απατά; Πράγματα που πρέπει να σου ανοίξουν τα μάτια

18:28 13/10/2016 - Πηγή: iPop

Τώρα τελευταία έχεις πολλές υποψίες για τον σύντροφο σου. Αν και τον θεωρούσες ιδανικό τα δεδομένα έχουν αλλάξει, εκεί που δεν το περίμενες. Πιστεύεις, πως σε απατά, αλλά πριν τον χωρίσεις θες να το επιβεβαιώσεις.

Ψάξαμε και βρήκαμε, λοιπόν, όλα όσα μπορούν να αποκαλύψουν πως ο αγαπημένος σου σε απατά και σου τα παρουσιάζουμε.

Ξύπνα, διάβασε και σύγκρινε τις καταστάσεις!

Πράγματα που αποκαλύπτουν πως έχει άλλη:Οι υποχρεώσεις του ξαφνικά αυξήθηκαν: Χωρίς να έχει αλλάξει κάτι στη ζωή του ξαφνικά
έχει συνεχώς δουλειά. Εκτός από τις υπερωρίες έχει και εξωτερικές δουλειές στις οποίες εσύ σαφώς δεν μπορείς να είσαι εκεί.Κρύβεται για να στείλει μηνύματα και να μιλήσει στο τηλέφωνο: Εκεί που μιλούσε κανονικά μπροστά σου στο τηλέφωνο, τώρα εξαφανίζεται. Μόλις χτυπήσει το τηλέφωνο του τρέχει να βγει γρήγορα έξω για να μιλήσει. Όταν πάλι του έρχεται μήνυμα πανικοβάλλεται μην πιάσεις το τηλέφωνο του εσύ.Δεν έχει διάθεση για τίποτα: Παλιότερα βγαίνατε, διασκεδάζατε και φυσικά σε κάθε ευκαιρία που σας δίνονταν κάνατε σεξ. Τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Δεν κάνετε πια συχνά σεξ. Βασικά, δε θέλει να σε αγγίζει καθόλου. Και όταν του το συζητάς η απάντηση που παίρνεις είναι η ίδια, πως δηλαδή δε συμβαίνει κάτι συγκεκριμένο και πως απλά είναι μια φάση που θα περάσει.

The post Μήπως σε απατά; Πράγματα που πρέπει να σου ανοίξουν τα μάτια appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα