Μήπως ήρθε ο καιρός από κορίτσι να γίνεις γυναίκα; Σκέψου αυτά!

21:45 18/4/2016 - Πηγή: iPop

Δεν λέω, καλό και το παρτάρισμα, και η ανεμελιά, και η αίσθηση της αθανασίας και κατάκτησης του κόσμου όλου, η καλύτερη φάση της ζωής σου για την ακρίβεια. Τότε, που οι ευθύνες μοιάζουν κάτι πολύ μακρινό, οι έγνοιες συνθήκη που δεν απασχολεί το μυαλό σου, και η καλοπέραση σου ο μόνος σου σκοπός σε αυτή τη ζωή.

Tου ΜΙΧΑΛΗ ΧΟΡΕΥΤΑΚΗ

Η οποία, όμως, έχει πολλά στάδια ακόμη, στα οποία μοιραία θα εισέλθεις. Και όσο πιο σύντομα το κάνεις, τόσο πιο καλά θα προετοιμαστείς για τις δυσάρεστες εκπλήξεις που κρύβονται σε πολλά εξ αυτών. Απλά, επειδή θα διαπιστώσεις σύντομα ότι μία ζωή μόνο με party

και χαχαχούχα είναι μία ζωή ανούσια και κενή. Και το να μεταμορφωθείς από κορίτσι σε γυναίκα, ώριμη και κατασταλαγμένη, δεν αποτελεί την έσχατη επιλογή, αλλά αυτή που πρέπει να κάνεις, αν θέλεις να προχωρήσεις μπροστά.Βάλε τα κάτω, σκέψου και πάρε την απόφαση σου:

Πρέπει να κάνεις κάτι στη ζωή σου. Που να σε ευχαριστεί, να σε ικανοποιεί, να σε κάνει να νιώθεις χρήσιμη και δημιουργική, και αν σου δίνει ένα στόχο, η εκπλήρωση του οποίου να σε ολοκληρώνει ως άνθρωπο. Δεν ξέρω αν αυτό θα είναι εθελόντρια των Γιατρών του Κόσμου ή δικηγόρος με το ταγιεράκι σου στην Ευελπίδων, αλλά ναι, κάπου πρέπει να κατευθυνθείς, μπας και εκπληρώσει κάποιο σκοπό με την παρουσία σου στον κόσμο αυτό.

Ερωτικά, οφείλεις να κατασταλάξεις κάπου. Γιατί, σούπερ το άπειρο σεξ και υπέροχες οι ποικίλες σου ερωτικές εμπειρίες, αλλά κάποια στιγμή, εκτός από το κορμί, οφείλεις να περιποιηθείς και την καρδιά σου. Ή να βρεις κάποιον να το κάνει με προσοχή, για την ακρίβεια. Μία σοβαρή σχέση επικυρώνει τη μεταβίβαση σου από τα κουλουάρ του ανώριμου κοριτσακιού στις πίστες της κατασταλαγμένης γυναίκας, σίγουρης για τον εαυτό της και τη συναισθηματική της ηρεμία. Ωραίο δεν ακούγεται;…

Διαβάστε περισσότερα: MaryMary.gr

The post Μήπως ήρθε ο καιρός από κορίτσι να γίνεις γυναίκα; Σκέψου αυτά! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα