Μην απαγορεύεις αυτές τις τροφές στον εαυτό σου!

10:31 1/6/2017 - Πηγή: iPop

Μερικές φορές, αποφεύγεις πολλά φαγητά όταν κυνηγάς την τέλεια εικόνα και την υγεία. Ωστόσο, οι γιατροί μας ενθαρρύνουν να μην το κάνουμε αυτό, καθώς δεν είναι όλα τα τρόφιμα που θεωρούμε επιβλαβή. Διάβασε παρακάτω για να μάθεις ποιες τροφές δεν πρέπει να απαγορεύεις στον εαυτό σου σύμφωνα με το BrightSide!

Μην απαγορεύεις στον εαυτό σου αυτά τα φαγητά:Τηγανητές πατάτες

Οι διαιτολόγοι έχουν προσθέσει εδώ και πολύ καιρό αυτή τη νόστιμη λιχουδιά στον κατάλογο των επιβλαβών τροφίμων. Ωστόσο, όπως έδειξε ο καιρός, δεν θα

συμβεί τίποτα κακό αν τις φας σε μικρές ποσότητες. Εκτός από αυτό, οι πατάτες περιέχουν ιώδιο, βιταμίνη Β, φώσφορο, λίγη βιταμίνη C και φολικό οξύ, βελτιώνουν την πέψη και ενισχύουν την ανοσία.

Παγωτό

Ναι, το παγωτό μπορεί να είναι καλό τόσο για την υγεία σου όσο και για το σώμα σου. Το ασβέστιο που περιέχεται στο γάλα βοηθάει στην καύση λίπους και είναι ιδιαίτερα καλό για τις έγκυες γυναίκες και τις μητέρες που θηλάζουν. Το παγωτό γάλακτος περιέχει επίσης πολλές βιταμίνες και μέταλλα.

Ποπ κορν

Τα ποπ κορν ομαλοποιούν το σάκχαρο του αίματος και βοηθούν στην εξάλειψη της ινσουλίνης, ενώ είναι επίσης πλούσια σε αντιοξειδωτικά.

Σοκολάτα

Τα θέματα του δέρματος που φέρεται ότι προκαλούνται από τη σοκολάτα είναι απλώς μια φήμη. Η πραγματική σοκολάτα περιέχει πολυφαινόλες που βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος και διατηρούν την επιδερμίδα σφιχτή και ομαλή. Επιπλέον, η σοκολάτα αναζωογονεί: Μια μπάρα μπορεί να αντικαταστήσει ένα φλιτζάνι καφέ.

Μαγιονέζα

Πολλοί γιατροί συστήνουν μια σαλάτα με μαγιονέζα 2-3 φορές την εβδομάδα λόγω των φυτικών ελαίων που περιέχονται σε αυτήν: Βοηθούν στην πρόληψη των καρδιακών παθήσεων. Επίσης, οι βιταμίνες Ε και F εξουδετερώνουν τις αρνητικές επιπτώσεις του περιβάλλοντος και βελτιώνουν το μεταβολισμό.
Ωστόσο, αυτό αφορά μόνο την μαγιονέζα που φτιάχνεις στο σπίτι.

Μπύρα

Η μπύρα νικάει τα πάντα όταν πρόκειται για χρήσιμα οξέα. Το κιτρικό οξύ αποτρέπει τις πέτρες στα νεφρά. Η βιταμίνη C και το φολικό οξύ ενισχύουν την ανοσία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί γιατροί συμβουλεύουν να πίνεις μπύρα μία φορά την εβδομάδα.

Ζυμαρικά

Τα ζυμαρικά περιέχουν άμυλο, βιταμίνη Β και αντιοξειδωτικά που επιβραδύνουν τη γήρανση των κυττάρων.

Ισχυρό αλκοόλ

Τα ισχυρά αλκοολούχα ποτά, όπως το κονιάκ, μπορεί να είναι όχι μόνο ακίνδυνα, αλλά και πολύ χρήσιμα. Μειώνουν τους πονοκεφάλους, βελτιώνουν την πέψη και μειώνουν τα επίπεδα χοληστερόλης. Το αλκοόλ μπορεί επίσης να είναι μια καλή θεραπεία για τα συνήθη κρυολογήματα και μόνο ένα μικρό ποτήρι μπορεί να ανακουφίσει το άγχος.

The post Μην απαγορεύεις αυτές τις τροφές στον εαυτό σου! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα