Μικρά tips για να αποχαιρετήσεις την κυτταρίτιδα

18:38 4/5/2016 - Πηγή: iPop

Η ώρα έφτασε! Πρέπει να αποχαιρετήσεις την κυτταρίτιδα και οφείλεις να το κάνεις άμεσα. Σε λίγες εβδομάδες για να μην πούμε καλύτερα ημέρες θα θελήσεις να φορέσεις σορτσάκια μίνι φούστες και μαγιό οπότε θα πρέπει να δράσεις άμεσα.

Συμβουλές για να αποχαιρετήσεις την κυτταρίτιδα:Πρόσεξε την διατροφή σου: Καλό θα ήταν να μπεις άμεσα σε πρόγραμμα και να κόψεις τα λιπαρά αλλά και τις καταχρήσεις. Μείωσε τις θερμίδες που καταναλώνεις και ενίσχυσε την διατροφή σου με φρούτα και λαχανικά.Πιες πολύ νερό: Ο οργανισμός σου χρειάζεται υγρά οπότε ξεκίνα να πίνεις όσο πιο πολύ νερό μπορείς καθημερινά. Μείωσε το αλκοόλ επίσης πιες χυμούς ή μπόλικο τσάι.
Έχεις ανάγκη από πρωτεΐνη: Θα πρέπει να σνακ τα οποία καταναλώνεις αλλά και γενικότερα οι τροφές σου να έχουν ως κύριο συστατικό την πρωτεΐνη. Ξέχνα τα λίπη και τους υδατάνθρακες. Ειδικά αν ξεκίνησες την γυμναστική η πρωτεΐνη σου χρειάζεται πιο πολύ από ποτέ.
Ξεκίνα το μασάζ και βάλε ειδικά προϊόντα: Μπορεί οι κρέμες και τα scrub να μην είναι σε θέση να κάνουν θαύματα αλλά σαφώς και μπορούν να κάνουν την επιδερμίδα πιο λεία και ελαστική.

The post Μικρά tips για να αποχαιρετήσεις την κυτταρίτιδα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα