Συλλαλητήρια την Κυριακή για την Πρωτομαγιά- Συμμετέχει και η ΑΔΕΔΥ

17:10 4/5/2016 - Πηγή: iPop

Τη συμμετοχή της στα συλλαλητήρια που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 8 Μαΐου για την Πρωτομαγιά προανήγγειλε η ΑΔΕΔΥ.

Η ΑΔΕΔΥ στο μήνυμα της σημειώνει:«Ο αγώνας

συνεχίζεται μέχρι την πλήρη ανατροπή των μνημονίων» και επισημαίνει πως « οι εργαζόμενοι και ο ελληνικός λαός δεν αντέχουν άλλες θυσίες».

Παράλληλα η σχετική ανακοίνωση υπογραμμίζει:

«Η Κυριακή 8 Μαΐου 2016, είναι ημέρα απεργίας για εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους στο εμπόριο, καθώς η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνεχίζει να ικανοποιεί τις απαιτήσεις των μεγαλοκαταστηματαρχών, για κατάργηση της κυριακάτικης αργίας. Διακαής πόθος, βέβαια, συνολικά του κεφαλαίου και της εργοδοσίας ήταν και είναι να καταργήσει ένα από τα τελευταία εργατικά δικαιώματα του προηγούμενου αιώνα.

Εμείς, οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο, καλούμαστε να σηκώσουμε ψηλά το κεφάλι, να πάρουμε τις τύχες στα χέρια μας, να σταματήσουμε την καταστροφή στην οποία μας οδηγούν για να πολλαπλασιάσουν τα κέρδη των τραπεζιτών και των μεγαλοεπιχειρηματιών, να ανατρέψουμε τις αντιλαϊκές και αντεργατικές πολιτικές της κυβέρνησης, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τουΔΝΤ και του κεφαλαίου».

Να σημειωθεί πως συλλαλητήριο της Εργατικής Πρωτομαγιάς αναμένεται να ξεκινήσει στις 10:00 την Κυριακή στην πλατεία Κλαυθμώνος και θα ακολουθήσει πορεία η οποία θα έχει ως τέρμα τη Βουλή.

photo: INTIME NEWS/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ

The post Συλλαλητήρια την Κυριακή για την Πρωτομαγιά- Συμμετέχει και η ΑΔΕΔΥ appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα