Μεταμόρφωσε την κρεβατοκάμαρα σου

20:53 6/4/2014 - Πηγή: iPop

Όταν φτιάχνουμε ένα σπίτι δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στη διακόσμηση του σαλονιού, της κουζίνας και του μπάνιου. Αντικειμενικά τις περισσότερες φορές η κρεβατοκάμαρα μπαίνει σε δεύτερη μοίρα.

Έρευνες λοιπόν λένε πως όσο πιο όμορφος είναι ο χώρος που κοιμόμαστε τόσο πιο ευδιάθετοι είμαστε. Οπότε καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως πρέπει να διαμορφώσουμε όμορφα και την κρεβατοκάμαρα! Πως μπορούμε να το κάνουμε αυτό οικονομικά, γρήγορα και εύκολα;

Πάρτε μερικές ιδέες!

Ιδέα 1:Πάρτε ξύλινες τάβλες.Βάψτε τες με χρώματα της επιλογής σας.Αφού στεγνώσουν συναρμολογήστε τες στο πάτωμα με την «πίσω»
πλευρά να κοιτάζει στο ταβάνι.Βάλτε 2 ξύλινα πηχάκια κατά μήκος της κατασκευής (στις δύο άκρες) και καρφώστε το στις τάβλες (προσοχή μην βγαίνουν οι άκρες των καρφιών στην «μπροστινή» πλευρά) ώστε να τις κρατήσει όλες ενωμένες και να μπορεί να σταθεί όρθια η κατασκευή μας.Μ” ένα πινέλο γράψτε από μία λέξη μέχρι μία πρόταση για να το διακοσμήσετε την κατασκευή.Όταν στεγνώσει καρφώστε το στον τοίχο πίσω από το κρεβάτι σας!Ιδέα 2:Πάρτε διακοσμητικά μαξιλάρια ίδιου μεγέθους με μαξιλαροθήκες της επιλογής σαςΡάψτε το ένα με το άλλο ώστε να καλύπτουν το κομμάτι του τοίχου πάνω από το κρεβάτι σας.Πάρτε μία ξύλινη επιφάνεια πολύ λεπτή (στις διαστάσεις που θα καλύπτουν τον τοίχο τα μαξιλάρια) και καρφώστε την στον τοίχο. Πάνω της κολλήστε με ισχυρή κόλλα τα μαξιλάρια. Εναλλακτικά φτιάξτε με πηχάκια ένα ξύλινο πλαίσιο μέσα στο οποίο θα βάλετε τα μαξιλάρια σας. Βάλτε στις 4 εσωτερικές γωνίες γαντζάκια από τα οποία θα περαστούν τα γωνιακά μαξιλάρια. Καρφώστε το πλαίσιο στον τοίχο και περάστε τα μαξιλάρια.Ιδέες 3:Παίρνετε βιβλία, επιλέγετε σε ποιες σελίδες θέλετε να είναι ανοικτά και τα βουτάτε μέσα σε λιωμένο κερί.Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία με το κερί ακόμα 2 φορές.Όταν στεγνώσει καλά το κερί κολλάμε τα βιβλία πάνω σε μία μεγάλη ξύλινη λεπτή επιφάνεια (η οποία έχει τις διαστάσεις που θέλετε να καλύψετε στον τοίχο).Καρφώνετε την κατασκευή στον τοίχο πίσω από το κρεβάτι.Τip!

Αντί για κερί μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κόλλα και να κολλήσετε τις σελίδες.

Photos: topdreamer.com

The post Μεταμόρφωσε την κρεβατοκάμαρα σου appeared first on iPop - Από την Πόπη Τσαπανίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα