Πώς κάνω πλεξούδα ψαροκόκαλο

17:34 6/4/2014 - Πηγή: iPop

Ναι, είναι απλό (σχεδόν όσο η κανονική) και όχι, δεν είναι μόνο για τα catwalks. Plus, η πλεξούδα ψαροκόκαλο είναι ιδανική λύση όταν το μαλλί δεν κάθεται καλά (φριζάρει, είναι μπερδεμένο, είναι ψιλοάλουστο). Άλλες ιδέες εδώ.

Απλές οδηγίες για να την κάνεις στο σπίτι 5 λεπτά πριν βγεις:

Χωρίζεις τα μαλλιά στα 2.Παίρνεις μια τούφα 1,5 εκατ. από το πίσω μέρος της αριστερής πλευράς και το φέρνεις στο πάνω μέρος του δεξιού. Κρατάς ώστε να γίνει ένα με αυτό. Ύστερα κάνεις το ίδιο με μια τούφα από το πίσω μέρος της δεξιάς πλευράς
(την φέρνεις στο πάνω μέρος της αριστερής και κρατάς). Επαναλαμβάνεις για όλο το μήκος των μαλλιών. Τέλος!

Υπάρχουν άπειρα tutorials στο youtube, μπορείς απλώς να ψάξεις fishbone braid ή herringbone braid ή fishtail braid. Εμείς διαλέξαμε να σου δείξουμε αυτό από μια συμπαθέστατη (;) Ρωσίδα, επειδή δεν μιλάει αντίθετα με τις περισσότερες («Καλωσήρθατε κορίτσια, σήμερα θα σας δείξω ένα πολύ όμορφο χτένισμα…»), δεν κάνει πάνω από 3 λεπτά και έχει αυτό το cult σκηνικό στο background (πεταλούδες-animal print-αρκούδο).

Βέβαια, υπάρχουν πολλές παραλλαγές, όρεξη να έχει καμία. Μπορείτε να δώσετε διαφορετικό στιλ ανάλογα με το πόσο σφιχτή ή χαλαρή είναι η πλεξούδα ψαροκόκαλο ή από πόσο ψηλά αρχίζει. Επίσης, μπορείτε να κάνετε συνδυασμό με τη συμβατική πλεξούδα (αυτή που χωρίζεις τα μαλλιά στα 3) και να κάνετε ένα μαλλί υπερπαραγωγή. Προς το παρόν, δείτε τις φωτογραφίες, γιατί δεν ξέρουμε πώς να τα κάνετε.

The post Πώς κάνω πλεξούδα ψαροκόκαλο appeared first on iPop - Από την Πόπη Τσαπανίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα