Πώς να νιώθεις καλά ακόμα και τις ώρες που βρίσκεσαι στη δουλειά

16:31 19/10/2014 - Πηγή: iPop

Στη δουλειά σου περνάς τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Οπότε, πρέπει η διάθεση σου να είναι στα up της. Πρέπει αυτές τις ώρες να νιώθεις καλά για να μπορείς να είσαι πιο δημιουργικός-η αλλά και να περνάς και ο ίδιος ευχάριστα, να μη βλέπεις δηλαδή τη δουλειά σου σαν καταναγκαστικό έργο.

Τρόποι για να νιώθεις καλά ακόμα και στη δουλειά!Φτιάξε τη σωστή ατμόσφαιρα. Για να ανεβαίνεις ψυχολογικά και να μπορείς να αυξήσεις τις επιδόσεις σου στη δουλειά πρέπει να νιώθεις το χώρο δικό σου. Διακόσμησέ τον, λοιπόν, με το δικό σου γούστο και αν δεν έχεις αυτή τη δυνατότητα βάλε έστω λίγα πράγματα
που θα σε κάνουν να νιώθεις πιο οικεία. Μια φωτογραφία των αγαπημένων σου προσώπων ή ένα τυχερό αντικείμενο είναι ιδανική επιλογή για να σου φτιάξουν τη διάθεση κάθε φορά που τα κοιτάς.Βάλε μουσική: Επιστημονικές έρευνες έχουν δείξει πως το να δουλεύει κανείς με μουσική έχει θετική επίδραση στην ψυχολογία του. Αν δεν μπορείς να βάλεις μουσική δυνατά μπορείς να έχεις στα αυτιά σου handsfree και να ακούς τα αγαπημένα σου τραγούδια έστω τις ώρες που θες χαλάρωση και έχεις ανάγκη να χαμογελάσεις.Καθαρό και συμμαζεμένο γραφείο: Για να νιώθεις καλά πρέπει να υπάρχει τάξη. Πριν φύγεις, λοιπόν, από το γραφείο, κάθε απόγευμα, δώσε λίγο χρόνο για να μαζέψεις το γραφείο σου. Έτσι, το πρωί που θα ξαναπάς στη θέα και μόνο του μαζεμένου και καθαρού γραφείου θα αποκτήσεις όρεξη.

The post Πώς να νιώθεις καλά ακόμα και τις ώρες που βρίσκεσαι στη δουλειά appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα