Μερικά χρήσιμα tips για τη μάσκαρα σου

07:00 23/9/2014 - Πηγή: iPop

Η μάσκαρα σου είναι το μέσω για να προσθέσεις στυλ και γοητεία στο πρόσωπο σου. Χρησιμοποίησε μερικά χρήσιμα tips για τη μάσκαρα σου, τα οποία θα σε βοηθήσουν στη καθημερινή της χρήση.

Βρήκαμε μερικά tips, τα οποία θα σου δώσουν μερικές χρήσιμες πληροφορίες για την εφαρμογή της και κάθε πότε να την αλλάζεις. Είναι κάποια λάθη, που είναι συνηθισμένα για κάποιον που δεν γνωρίζει, αλλά μετά από

αυτά που θα διαβάσεις, το μόνο σίγουρο είναι πως θα είσαι σωστότερα εξοπλισμένη μπροστά στο καθρέφτη.

Βάψε μόνο τις πάνω βλεφαρίδες

Όταν πρόκειται να κάνεις ένα Casual Look, τότε φρόντισε να βάψεις μόνο τις πάνω βλεφαρίδες και όχι τις κάτω. Αυτό δίνει ένα χαλαρό και όμορφο look και δεν μοιάζει υπερβολικό. Επιπλέον, όταν αποφασίσεις να βγεις και κάνεις τις πάνω, αλλά και τις κάτω βλεφαρίδες, η εμφάνιση σου θα προκαλέσει περισσότερο, καθώς δεν σε έχουν συνηθίσει με τέτοιο look.

Μην τινάζεις το βουρτσάκι

Είναι τεράστιο λάθος να τινάζεις το βουρτσάκι. Όταν το κάνεις αυτό, το βουρτσάκι στεγνώνει και η διαδικασία δεν γίνεται σωστά.

3 μήνες διορία

Κάθε τρεις μήνες πρέπει να αλλάζεις τη μάσκαρα σου και να μην την αφήνεις για περισσότερο καιρό. Σε μερικές περιπτώσεις μπορείς να την κρατήσεις και για τέσσερις, αλλά καλό θα ήταν να την αλλάξεις στους τρεις.

The post Μερικά χρήσιμα tips για τη μάσκαρα σου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα