Μείωσε τον πόνο στις αρθρώσεις με απλούς τρόπους

18:31 9/10/2014 - Πηγή: iPop

Ειδικά τώρα που η υγρασία στην ατμόσφαιρα φτάνει ακόμα και το ποσοστό του 90%, υποφέρεις. Νιώθεις έντονο πόνο στις αρθρώσεις σου και μερικές φορές σηκώνεσαι με δυσκολία από το κρεβάτι. Μπορεί για τους πόνους σου να ευθύνεται κάποιο παλιό χτύπημα, ένα νέο ή ακόμα και η καθιστική ζωή που κάνεις. Ότι, όμως, και να ευθύνεται εμείς είμαστε εδώ για να σου πούμε τι μπορείς να κάνεις για να ανακουφιστείς.

Πώς θα μειώσεις τον πόνο στις αρθρώσεις;Τύλιξε το σημείο που σε πονάει με έναν ελαστικό επίδεσμο.Ξεκούρασε το πόδι σου βάζοντας το πάνω σε μαξιλάρια και απόφυγε τις δραστηριότητες που σε προκαλούν
πόνο.Κάνε θεραπεία με πάγο. Βάλε πάγο στο σημείο που πονάς δύο φορές την ημέρα για 15 λεπτά.Ύψωσε την άρθρωση σου και κράτησε την στο επίπεδο της καρδιάς σου όσο περισσότερη ώρα μπορείς.Κάνε ελαφρύ μασάζ στην περιοχή που πονάς με το χέρι σου.Μην κρατάς ακίνητο το πόδι σου. Σε καμία των περιπτώσεων μην νομίζεις πώς η ακινησία θα σου κάνει καλό. Μπορεί η ακινησία για μεγάλο χρονικό διάστημα να κάνει στην άρθρωση σου πιο σκληρή.Αν ο πόνος νιώθεις ότι βρίσκεσαι στο εσωτερικό δηλαδή στους μύες γύρω από τις αρθρώσεις σου δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις ένα θερμαντικό μέσο. Βάλε μία ζεστή πετσέτα ή ένα ακόμα καλύτερα ένα μαξιλάρι θέρμανσης.Αν δεις ότι ο πόνος με το πέρασμα των ημερών δεν υποχωρεί, καλό θα ήταν να πας στο γιατρό. Αυτός μπορεί να σου συστήσει κάποιον ειδικό νάρθηκα για να ελαχιστοποιήσεις την κίνηση και να μειώσεις τον πόνο.

The post Μείωσε τον πόνο στις αρθρώσεις με απλούς τρόπους appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα