Μέχρι που θα έφτανες για να μην πληρώσεις τον λογαριασμό; Μάλλον δεν θα έφτανες σ αυτό το επίπεδο (Video)

11:10 10/4/2017 - Πηγή: iPop

Έστω ότι είχες παραγγείλει 2 αστακούς, 21 κοκτέιλ με στρείδια και ενός χταποδιού και μερικά ποτά και ο λογαριασμός ήταν στα $621. Μέχρι που θα έφτανες για να μην πληρώσεις τον λογαριασμό; Μάλλον δεν θα έφτανες τον Terry Peck!

Ο Terry Peck, AKA 2pec, κυνηγήθηκε από την αστυνομία με jet skis και κατέληξε ενώπιον του δικαστηρίου του Southport όπου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κλοπή και για σοβαρό τραυματισμό αστυνομικού. …και όλα αυτά για να μην πληρώσει το

λογαριασμό!

Βαριά του κάθησαν τα θαλασσινά του 33χρονου ράπερ στην Αυστραλία όταν επέλεξε να δειπνήσει με θαλασσινά σ’ ένα από τα πιο ακριβά εστιατόρια της περιοχής Gold coast στην Αυστραλία, το Omeros Bros Seafood Restaurant. Πιο συγκεκριμένα ο λογαριασμός έφτασε περίπου τα 440 ευρώ. Όταν είδε το «καυτό» χαρτάκι ο ράπερ έκανε αυτό που θα έκαναν όλοι… ή όχι; Πήδηξε στο νερό και άρχισε να κολυμπάει ώστε να αποφύγει την πληρωμή! Οι αστυνομικοί ανέβηκαν στα jet skis και τελικά τον συνέλαβαν!

Αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση και θα εμφανιστεί και πάλι στο δικαστήριο στις 4 Μαΐου.

Δείτε τη στιγμή της σύλληψης!

The post Μέχρι που θα έφτανες για να μην πληρώσεις τον λογαριασμό; Μάλλον δεν θα έφτανες σ αυτό το επίπεδο (Video) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα