Με σύσκεψη για το ασφαλιστικό ξεκινά την Προεδρία του ο Κ. Μητσοτάκης

08:01 12/1/2016 - Πηγή: iPop

Ένα δυναμικό ξεκίνημα φαίνεται πως θέλει να κάνει ο νέος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, γι’ αυτό και συγκαλεί ήδη σήμερα, Τρίτη, σύσκεψη για το ασφαλιστικό προκειμένου να συζητηθούν οι προτάσεις του κόμματος ενόψει της επερχόμενος ψήφισης του νομοσχεδίου από το σώμα της Βουλής.

Την ίδια στιγμή, ο Κ. Μητσοτάκης ξεκινάει και με τις συναντήσεις του, με το μεσημέρι της Τρίτης να είναι αφιερωμένο στους πρώην Πρωθυπουργούς, κ. Σαμαρά

και κ. Καραμανλή. Ο κ. Μητσοτάκης θα συναντήσει τον κ. Καραμανλή στις 12:30 και τον κ. Σαμαρά στη 13:30.

Αυτά που εκκρεμούν είναι η συνάντησή τους αφενός με τον Αλέξη Τσίπρα εντός της εβδομάδας, κάτι που συμφωνήθηκε κατά το τηλεφώνημα του Έλληνα Πρωθυπουργού στο νέο Πρόεδρος της ΝΔ προκειμένου να τον συγχαρεί, αλλά με τον Ε. Μεϊμαράκη.

Επιπλέον, την Πέμπτη συνεδριάζει και η ΚΟ της ΝΔ.

Κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής από το Ν. Πλακιωτάκη, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε:

«Οι πολίτες ψήφισαν για δημιουργική ανανέωση και ζητούν από τη Νέα Δημοκρατία και πάλι να ανακαλύψει τις βασικές αξίες, που με τόση συνέπεια υπηρέτησε. Αυτές οι αξίες θα βρεθούν απέναντι στο λαϊκισμό μιας αναποτελεσματικής κυβέρνησης. Χρέος όλων μας είναι η Νέα Δημοκρατία να γίνει πάλι η μεγάλη Κεντροδεξιά Παράταξη, που θα εκφράσει όλους τους πολίτες της κοινής λογικής, που αντιπαλεύονται το λαϊκισμό και επενδύουν στον ορθό λόγο.

Η Νέα Δημοκρατία θα έχει, πολύ σύντομα, πειστικό εναλλακτικό σχέδιο διεξόδου από την κρίση. Και σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει απολύτως κανείς. Χρέος δικό μου είναι, όχι απλά να εξασφαλίσω στην πράξη την ενότητα της Νέας Δημοκρατίας, την οποία θεωρώ απολύτως δεδομένη, αλλά να πετύχω και τη δημιουργική της διεύρυνση».

Photo: Nick Paleologos / SOOC

The post Με σύσκεψη για το ασφαλιστικό ξεκινά την Προεδρία του ο Κ. Μητσοτάκης appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα