Με διαγραφή Τσίπρα- Σπίρτζη- Βούτση απειλή το ΤΕΕ

15:23 7/5/2016 - Πηγή: iPop

Να διαγράψει τους Τσίπρα- Σπρίτζη και Βρούτση απειλεί η διοικούσα επιτροπή του ΤΕΕ η οποία υπενθυμίζει στους βουλευτές μηχανικούς τον κώδικα δεοντολογίας εν όψει ψήφισης του ασφαλιστικού.

Να σημειωθεί πως το ΤΕΕ απειλεί να διαγράψει τους βουλευτές μηχανικούς που αναμένεται να ψηφίσουν το ασφαλιστικό. Μεταξύ αυτών βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας,

ο Νίκος Βούτσης, ο Χρήστος Σπίρτζης, η Θεανώ Φωτίου και ο Σωκράτης Φάμελλος.

Τι αναφέρθηκε στην έκτακτη συνεδρίαση για το ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο του Σαββάτου η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ;

Τονίσθηκε πως το νέο νομοσχέδιο:

«Είναι ένα νομοσχέδιο αντισυνταγματικό και κοινωνικά ανάλγητοΓίνεται κλοπή των αποθεματικών του ταμείου των ΜηχανικώνΈχει γίνει μεθόδευση της Κυβέρνησης ακόμη και στη διαδικασία ψήφισης Δεν έχει πραγματοποιηθεί κανένας πραγματικός και ουσιαστικός κοινωνικός διάλογοςΔεν έχει γίνει δεκτό κανένα αίτημα, κανενός συλλογικού φορέα. Οι όποιες αλλαγές είναι μόνο προς το δυσμενέστερο – και μάλιστα με τροπολογίες της τελευταίας στιγμής Η κοινωνία δεν θα υπακούσει στην εφαρμογή ενός τέτοιου νόμου, γιατί δεν μπορεί. Ένας τέτοιος νόμος θα ανατραπεί στην πράξη.

Επίσης η ΔΕ ΤΕΕ ζητά τη «διακοπή της διαδικασίας ψήφισης και την απόσυρση του νομοσχεδίου».

Να σημειωθεί πως το ΤΕΕ «θα προβάλει στην ιστοσελίδα του και με όλα τα μέσα που διαθέτει τους συναδέλφους βουλευτές οι οποίο θα ψηφίσουν αυτό το νομοσχέδιο, ονομαστικά και με τη φωτογραφία τους, ώστε όλοι να τους θυμούνται».

The post Με διαγραφή Τσίπρα- Σπίρτζη- Βούτση απειλή το ΤΕΕ appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα