Σοκ στη Νεμέα- Γονείς τέρατα βασάνισαν το 3χρονο παιδί τους με σκοπό να το «συνετίσουν»

14:26 7/5/2016 - Πηγή: iPop

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινότητα της Νεμέας από γονείς- τέρατα που βασάνιζαν το 3χρονο αγοράκι τους με στόχο όπως δήλωσαν να το «συνετίσουν».

Όπως αποκάλυψαν οι αστυνομικές αρχές το άτυχο αγοράκι βρέθηκε δεμένο πισθάγκωνα σε καρέκλα. Ενώ ολόκληρο το σώμα του 3χρονου παιδιού έφερε σημάδια από σβυσμένα τσιγάρα.

Οι γονείς δήλωσαν σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες πως είχαν δέσει το παιδί τους επειδή «ήταν άτακτο» και ήθελαν να το συνετίσουν για να μπορέσουν να μεταβούν ως το Ναύπλιο για να αναζητήσουν εργασία.

Οι αρχές έφτασαν στο σπίτι της οικογένειας

μετά από καταγγελίες γειτόνων που άκουγαν το κλάμα και τις φωνές του παιδιού.

Οι γονείς του παιδιού έχουν καταγωγή από την Βουλγαρία και έχουν ακόμα δύο ανήλικα παιδιά.

Να τονισθεί πως το παιδί μόλις βρέθηκε από τους άνδρες της αστυνομίας αμέσως μεταφέρθηκε στο κέντρο Υγείας της περιοχής όπου οι γιατροί φρόντισαν τις πληγές που έφερε στο κορμί του.

Βέβαια, οι γονείς αμέσως συνελήφθησαν για κακοποίηση αλλά και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Επίσης, η Εισαγγελέας Κορίνθου έχει δώσει εντολή τα άλλα δύο παιδιά του ζευγαριού να φιλοξενηθούν σε εγκαταστάσεις του Χαμόγελου του Παιδιού.

The post Σοκ στη Νεμέα- Γονείς τέρατα βασάνισαν το 3χρονο παιδί τους με σκοπό να το «συνετίσουν» appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα