Με την αξια μασ!

15:19 7/5/2016 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Μπάμπης Νικόπουλος
Αγαπητό Fimotro,
οι ''Μένουμε με Κάθε Κόστος Ευρώπη'', την πέφτουν στον Τσίπρα γιατί αποφάσισε επιτέλους να εφαρμόσει το Μνημόνιο, το οποίο είναι Απαραίτητη Προ'υ'πόθεση για να Μείνουμε στην Ευρώπη...

Αυτοί που έβαλαν τη χώρα στα Μνημόνια, κι επέβαλαν με τις υπογραφές τους το Μονόδρομο των Μνημονίων, επίσης την πέφτουν στον Τσίπρα
γιατί αποφάσισε να υλοποιήσει όσα έπρεπε να έχουν υλοποιηθεί από το 2010!
Οι ''Θέλουμε Επιστροφή στο Δικό μας Νόμισμα'' και οι ''Έξω από την ΕΕ και το Ευρώ'', στην πραγματικότητα τρέμουν μπας και γίνει κάποια μαλακία και δεν ψηφιστούν τα μέτρα ή μας διώξουν από το Ευρώ, κι είναι έτοιμοι να σπριντάρουν ανά πάσα στιγμή προς το πλησιέστερο ΑΤΜ και το πλησιέστερο Σούπερ Μάρκετ για να κάνουν τα γνωστά καραγκιοζιλίκια τους.
Τα ''Μέσα Ενημέρωσης'' τέλος, προσπαθούν να μας αποδείξουν πόσο κακό κάνει στη χώρα η διακυβέρνηση των Σύριζα-ΑΝΕΛ, διοχετεύοντας στην κοινή γνώμη ωκεανούς ψεμάτων, πανικού, παραπληροφόρησης, άθλιων σεναρίων καταστροφής, δίνοντας έτσι τη χαριστική βολή στην ημιθανή Ελληνική Οικονομία.
Το θέαμα όλων αυτών είναι αηδιαστικό και Βαρετό!!
Δυστυχώς για όλους μας, η αλήθεια είναι ότι αξίζουμε κάθε εκατοστό της φτώχειας, της μιζέριας, της ανυποληψίας, της ηθικής και οικονομικής χρεοκοπίας, στα οποία είμαστε βουτηγμένοι μέχρι το λαιμό.!
Ρε Αλέξη, μην αργείς. Πάτα το Κουμπί να πάμε στον Πάτο επιτέλους!

Ευχαριστώ
Keywords
Τυχαία Θέματα