Με χιονόνερο και χιόνι η παραμονή της Πρωτοχρονιάς

10:08 31/12/2016 - Πηγή: iPop

Με χιονόνερο και χιόνι θα περάσει η παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Ο παγετός θα είναι έντονος, ενώ η θερμοκρασία θα κινηθεί σε χαμηλή επίπεδα. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στην κεντρική-ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά, τα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Πιο αναλυτικά:

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με χιονόνερο ή χιόνι κατά περιόδους κυρίως στα βόρεια και ανατολικά όπου πρόσκαιρα οι χιονοπτώσεις

θα είναι πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 6 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές χιονοπτώσεις κυρίως στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 6 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με χιονοπτώσεις κυρίως στην κεντρική-ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -5 έως 7 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 11, ενώ στην Ήπειρο από -5 έως 5 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται νεφώσεις με χιονόνερο ή χιόνι κυρίως στην Εύβοια και την ανατολική Στερεά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -5 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται νεφώσεις με χιονόνερο ή χιόνι κυρίως στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειοι 4 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται νεφώσεις με χιονόνερο ή χιόνι κυρίως στις βορειότερες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα βόρεια τοπικά 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 9 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια τοπικά θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

The post Με χιονόνερο και χιόνι η παραμονή της Πρωτοχρονιάς appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα