Μάθε τα πάντα για το ημιμόνιμο μανικιούρ. Μπορείς να το κάνεις όσο συχνά θέλεις;

14:24 17/1/2016 - Πηγή: iPop

Από τότε που άκουσες πως υπάρχει το ημιμόνιμο μανικιούρ έχεις ενθουσιαστείς. Σε βολεύει άλλωστε τόσο που δεν θες να το αποχωριστείς με τίποτα. Το θέμα είναι, όμως, ένα! Μπορείς να το κάνεις όσο συχνά επιθυμείς; Ή καλό θα ήταν να το επαναλαμβάνεις ανά συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα; Αυτές, λοιπόν, τις απορίες θα σου λύσουμε αμέσως.

Όσα πρέπει να ξέρεις για το ημιμόνιμο μανικιούρ:Είναι σαφώς πιο βολικό, αλλά παράλληλα και αισθητικά καλύτερο. Η διάρκεια του δε συγκρίνεται με τα κανονικά βερνίκια, αφού μπορεί να κρατήσει
έως και 15 μέρες.
Αν και έρευνες το έχουν ενοχοποιήσει θα σου πούμε πως μεγάλη σημασία έχει η συχνότητα με την οποία το επαναλαμβάνεις. Κάθε πότε πρέπει να το κάνεις; Καλό θα ήταν να αφήνεις να περάσουν όσο το δυνατόν περισσότερες ημέρες γίνεται. Σου προτείνουμε, λοιπόν, να μην το αφαιρείς σε λιγότερες από 15 ημέρες.
Πολύ βασικό είναι αφήνεις τα νύχια σου να ξεκουραστούν. Δηλαδή, ανάμεσα από τις εφαρμογές να περνούν 4 με 5 ημέρες που θα μένουν χωρίς κάποιο προϊόν στην επιφάνεια τους. Τότε, θα μπορείς να κάνεις κάποια θεραπεία με φυσικά προϊόντα, όπως για παράδειγμα με ελαιόλαδο έτσι ώστε τα νύχια σου να δυναμώσουν.
Σημείωση!

Να ξέρεις ότι τα προϊόντα που χρησιμοποιούν οι αισθητικοί είναι πολύ βασικά. Γι΄αυτό περιποιήσου τα νύχια σου σε άτομα που ξέρεις ότι δεν αγοράζουν τα πιο φθηνά, λόγω κόστους.

The post Μάθε τα πάντα για το ημιμόνιμο μανικιούρ. Μπορείς να το κάνεις όσο συχνά θέλεις; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα