Υπέρ της γρήγορης ολοκλήρωσης της αξιολόγησης και η Γεροβασίλη- Επιτίθεται στον Μητσοτάκη

14:15 17/1/2016 - Πηγή: iPop

Την άποψη της ότι η ολοκλήρωση της αξιολόγησης πρέπει να γίνει γρήγορα και αυτό είναι κάτι που επιθυμούν όλες οι πλευρές τόνισε σε συνέντευξη της η Όλγα Γεροβασίλη.

Όπως είπε η κα Γεροβασίλη στην Ημερησία:

Η αντιπολίτευση βρίσκεται μόνη απέναντι, χωρίς ουσιαστικές προτάσεις και μόνο με κραυγές. Ο κ. Μητσοτάκης κουβαλά ιδεολογικά βαρίδια.

Μάλιστα συνέχισε την επίθεση στον Κ. Μητσοτάκη λέγοντας: « έχει προσωπική προσήλωσή στον νεοφιλελεύθερο δογματισμό και την ακροδεξιά ρητορική και πρακτική όσων των στήριξαν στις εσωκομματικές εκλογές».

Αναφερόμενη στην

Κυβέρνηση τόνισε: «βρίσκεται μπροστά στον δύσκολο κάβο του ασφαλιστικού; Ανησυχείτε για τις αντοχές της Κοινοβουλευτικής Ομάδας; Πολλά κυβερνητικά στελέχη έχουν εκφράσει την εκτίμηση ότι το νομοσχέδιο θα υπερψηφιστεί και από άλλους βουλευτές, πέραν των 153. Σε ποιες κοινοβουλευτικές ομάδες προσβλέπετε για στήριξη, αφού η αντιπολίτευση έχει ήδη απορρίψει την πρόταση Κατρούγκαλου;».

Και σημείωσε επίσης μιλώντας για το ασφαλιστικό: «Η ασφαλιστική μεταρρύθμιση θεμελιώνεται πάνω σε τρεις πυλώνες: την κοινωνική δικαιοσύνη, την αναδιανομή προς όφελος των πιο αδύναμων και τη βιωσιμότητα του συστήματος. Δεν εξασφαλίζει απλά αναλλοίωτες τις αποδοχές των συνταξιούχων, αλλά θέτει τη βάση για ένα μακρόπνοο και υγιές ασφαλιστικό σύστημα, συνδεδεμένο με την αναπτυξιακή πορεία της χώρας».

The post Υπέρ της γρήγορης ολοκλήρωσης της αξιολόγησης και η Γεροβασίλη- Επιτίθεται στον Μητσοτάκη appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα