Λουκέτο μπαίνει στο εργοστάσιο της PepsiCo – HBH στα Οινόφυτα

16:02 31/10/2016 - Πηγή: iPop

Κλείνει, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο γενικός διευθυντής της Pepsico για την Κεντρική Ευρώπη και τα Βαλκάνια, Christophe Guille, το εργοστάσιο της PepsiCo – HBH που βρίσκεται στα Οινόφυτα.

Όπως επισήμανε κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του ο Christophe Guille αναμένεται να εφαρμοστεί για τους εργαζόμενους πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου.

Ο Γενικός Διευθυντής της Pepsico εξήγησε, πως η σχετική απόφαση ελήφθη στο πλαίσιο διασφάλισης

της ανταγωνιστικότητας της εταιρείας και συμπλήρωσε πως ήταν « μια δύσκολη αλλά αναγκαία απόφαση, προκειμένου η εταιρεία να αντιμετωπίσει τις απαιτητικές προκλήσεις της αγοράς».

Τι θα συμβεί με τους εργαζόμενους;

Ο Ch. Guille δεσμεύτηκε, πως θα στηριχθούν οι υπάλληλοι του εργοστασίου και δεσμεύτηκε ότι οι περισσότεροι θα τοποθετηθούν είτε σε συνεργαζόμενες εταιρείες, είτε στην ίδια την PepsiCo.

Σημειώνεται, πως στις 11 π.μ. της Τρίτης 1η Νοέμβρη το σωματείο εργαζομένων Pepsico – HBH καλεί σε γενική συνέλευση έτσι ώστε να οργανωθεί ο αγώνας ενάντια στις αποφάσεις της εργοδοσίας.

Στην γενική συνέλευση αναμένεται να συμμετάσχουν αντιπροσωπείες της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στο Γάλα – Ποτά – Τρόφιμα, των κλαδικών συνδικάτων Αττικής και Βοιωτίας καθώς και το επιχειρησιακό σωματείο της TASTY το οποίο ανήκει στον ίδιο όμιλο.

The post Λουκέτο μπαίνει στο εργοστάσιο της PepsiCo – HBH στα Οινόφυτα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα