Λευκά sneakers: Ποτέ το καθάρισμά τους δεν ήταν τόσο εύκολη υπόθεση

09:12 2/11/2016 - Πηγή: iPop

Στο έχουμε ξαναπεί και θα στο ξαναπούμε: Τα καλύτερα καθαριστικά βρίσκονται σε υλικά που δεν το είχες φανταστεί! Δεν χρειάζεται να δίνεις μια περιουσία σε καλά απορρυπαντικά που τελικά δεν κάνουν και την δουλειά τους όπως πρέπει.

Εάν τόσο καιρό δεν αγοράζεις τα αγαπημένα σου λευκά sneakers επειδή σκέφτεσαι πως σ’ έναν μήνα δεν θα φοριούνται λόγω του ότι θα έχουν λερώσει, θα πρέπει να αλλάξεις γνώμη γιατί με τις συμβουλές μας το καθάρισμά τους θα γίνει πολύ εύκολη υπόθεση!

Τι πρέπει να κάνεις;Να τρίψεις
πολύ καλά όλη την επιφάνεια του παπουτσιού με μια βούρτσα και μια οδοντόκρεμα. Ναι ναι σαν να πλένεις τα δόντια σου.Εάν υπάρχουν λεκέδες που επιμένουν, ρίξε πάνω τους σόδα και τρίψτους με ένα λεμόνι κομμένο στη μέση. Άσε τις ουσίες να δράσουν για 15 λεπτά και μετά ξέπλυνε καλά.Εναλλακτικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το σαμπουάν σου κι ένα πανάκι. Τρίψε καλά το λεκέ με το πανάκι και με τη βοήθεια ζεστού νερού για να φύγει πιο εύκολα.Τέλος, μπορείς να βάλεις τα παπούτσια σου στο πλυντήριο εάν το επιθυμείς, αλλά να θυμάσαι ότι δεν πρέπει να το κάνεις συχνά γιατί υπάρχει φόβος να χάσουν την φόρμα τους.Διάβασε ακόμα:

Τέσσερις τρόποι για να διατηρήσεις τα ρούχα σου άσπρα κι απ’ τον ήλιο ξεξασπρότερα

The post Λευκά sneakers: Ποτέ το καθάρισμά τους δεν ήταν τόσο εύκολη υπόθεση appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα