Κρίσιμος αγώνας της Εθνικής με Πολωνία | Μόνο με νίκη το εισιτήριο για τους «16»

08:57 6/9/2017 - Πηγή: iPop
Μόνο με νίκη απέναντι στην Πολωνία | Μόνοθα καταφέρει η Εθνική μας να πάρει το πολυπόθητο το εισιτήριο για τους «16» του Eurobasket. Το ηθικό των παικτών είναι πεσμένο, καθώς το πολύ καλό ξεκίνημα με νίκη απέναντι στην Ισλανδία, διαδέχθηκαν τρεις συνεχόμενες ήττες, με πιο πρόσφατη τη χθεσινή απέναντι στη Φινλανδία.

Η Εθνική μας διεκδικεί την πρόκριση στους «16» του Eurobasket στις 17:30 το απόγευμα της Τετάρτης, σ’ έναν αγώνα που

πρέπει να τα δώσει όλα εάν θέλει να βρεθεί στην τέταρτη θέση του ομίλου της.

Η άσχημη εμφάνιση της ελληνικής ομάδας στον αγώνα με την Φινλανδία προκάλεσε απογοήτευσε, αλλά κι εντάσεις.

Παράλληλα, μια δήλωση του Θανάση Αντετοκούνμπο ήταν ενδεικτική του κλίματος που επικρατεί στην ομάδα: «Να παίζουν αυτοί που θέλουν να παίζουν με την ψυχή τους για την Εθνική ομάδα».

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου απάντησε στον συμπαίκτη του: «Αυτά δεν υπάρχουν, συγγνώμη κιόλας! Αυτά δεν υπάρχουν όταν είσαι σε μια ομάδα. Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που δεν θέλει να είναι εδώ. Κι είναι πολύ άσχημο να βγάζεις το δάχτυλο και να υποδεικνύεις κάποια άτομα. Δεν παίζουμε τένις, είναι ομαδικό το άθλημα. Τώρα δεν μπορούμε να κλάψουμε, αύριο παίζουμε την πρόκριση. Μην ξεχνάμε τι έχει γίνει στην ιστορία, πολλές ομάδες πάνε χάλια στα γκρουπ και μετά κερδίζουν στα νοκ άουτ. Θέλουμε να κερδίσουμε αύριο».

Μετά τις έντονες αντιδράσεις, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο αποφάσισε μ’ ένα post του στο Facebook να ρίξει τους τόνους γράφοντας:

Πολλές φορές όταν είσαι ψυχικά φορτισμένος γίνεσαι υπερβολικός στις αντιδράσεις σου και στις δηλώσεις σου. Δεν αποτελώ εξαίρεση σε αυτό. Πρόθεση μου δεν ήταν να στοχοποιήσω κάποιον συμπαίκτη. Αλλά να μας εμψυχώσω για τον αυριανό τελικό να είμαστε παθιασμένοι, ψυχωμένοι και πάνω απ` όλα να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό! Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη και την αγάπη

#Hellas

Posted by Thanasis Antetokounmpo on Dienstag, 5. September 2017

The post Κρίσιμος αγώνας της Εθνικής με Πολωνία | Μόνο με νίκη το εισιτήριο για τους «16» appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα