Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (6/9/2017)

07:27 6/9/2017 - Πηγή: iPop
Kριός

Αγαπητέ Κριέ με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων το παρελθόν φαίνεται πως θα κάνει την επανεμφάνισή του σήμερα, είτε με άμεσο, είτε με έμμεσο τρόπο. Είναι πιθανό να συναντήσεις ένα πρόσωπο από το παρελθόν που έχεις καιρό να δεις ή ακόμη κάποια γεγονότα θα σε ταξιδέψουν πίσω στο χρόνο και θα σε κάνουν να ξαναβιώσεις τις μνήμες του παρελθόντος. Όπως και να έχει κράτα τα στοιχεία που θέλεις και ότι σε χαλάει διώξε το μακριά.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, κάποια εμπόδια και ανατροπές θα προκύψουν σήμερα με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων και για αυτό

θα πρέπει να σταθείς με ψυχραιμία απέναντι στις εξελίξεις. Ίσως τα σχέδιά σου να χρειαστούν τροποποιήσεις για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που θα πρέπει να σε τρομάζει. Κινήσου με διπλωματία και μην αφήσεις τον εκνευρισμό να σε παρασύρει.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, το παρελθόν σε έχει προικίσει με απέραντη σοφία και γνώση μέσα από τις εμπειρίες που σου έχει προσφέρει. Τώρα είναι η ώρα να επικαλεστείς όλη αυτή τη γνώση , είτε για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, είτε για να αντιμετωπίσεις σωστά μια νέα κατάσταση που προκύπτει. Πάρε το χρόνο σου και ψάξε τη λύση μέσα σου. Η στιγμή με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων δεν είναι κατάλληλη για να ζητήσεις βοήθεια από τρίτους.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, έχεις δώσει μεγάλο αγώνα για να βρεθείς εδώ που είσαι σήμερα. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να έχεις γίνει δισεκατομμυριούχος για να πεις ότι έχεις επιτύχει, αλλά ο,τιδήποτε έχεις στην ζωή σου το έχεις αποκτήσει με αγώνα και προσπάθεια. Έτσι, λοιπόν, θα πρέπει να εκτιμήσεις όσα έχεις κατακτήσει και από την άλλη θα πρέπει να βρεις τον τρόπο και τον χρόνο για να ξεκουραστείς και να πάρεις δυνάμεις.

Λέων

Αγαπητέ Λέων, φαίνεται πως έχεις επωμιστεί πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις και αυτό σε κάνει να ασφυκτιάς πολύ συχνά. Φρόντισε να φτιάξεις το πρόγραμμά σου, έτσι ώστε να έχεις χρόνο και για εσένα. Αν πάλι είναι εφικτό, διώξε από πάνω σου ό,τι δεν αφορά εσένα και ζήτα τη βοήθεια εκείνων που πρέπει να εμπλακούν. Μην καταβάλεις ηρωικές προσπάθειες μόνο και μόνο για τη δόξα. Δεν έχεις ελπίδα να αναγνωριστείς…

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, ανήκεις σε ένα ζώδιο που ξέρει πως να είναι μεθοδικό και αποτελεσματικό. Έχεις πλήρη γνώση των ικανοτήτων σου και αυτό σε κάνει να έχεις εμπιστοσύνη στις δυνάμεις και τον εαυτό σου. Επιστράτευσε, λοιπόν, όλες αυτές τις ικανότητες και στάσου απέναντι στις προκλήσεις έτσι όπως πρέπει. Μην επιτρέψεις στις δυσκολίες να κάμψουν το ηθικό σου, αφού είναι σχεδόν βέβαιο, ότι στο τέλος θα τα καταφέρεις. Μοναδικός εχθρός θα είναι ο ίδιος σου ο εαυτός.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, το παρελθόν σε έχει ταλαιπωρήσει αρκετά και το παρόν φαίνεται σκληρό απέναντί σου, αφού δεν σου έχει προσφέρει ακόμη όλα εκείνα για τα οποία έχεις παλέψει. Το μέλλον, όμως, φαίνεται πως θα φανεί πιο γενναιόδωρο απέναντί σου και θα σου δώσει αυτό που λαχταράς. Οι κόποι σου θα βρουν πρόσφορο έδαφος και θα βγάλουν καρπούς που θα σου προσφέρουν μεγάλη ικανοποίηση.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, υπάρχουν φορές που νιώθει κανείς κενός και επιφανειακός. Μπορεί η ζωή σου να είναι φαινομενικά καλή και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, αλλά μόνο εσύ ξέρεις ότι δεν σε γεμίζει αυτό που ζεις. Μην τα βάζεις με τον εαυτό σου. Έχε στο νου σου ότι είναι μια διαδικασία που θα πρέπει να τη ζήσεις για να μπορέσεις λίγο αργότερα να κάνεις τις αλλαγές που θα σε ευχαριστήσουν.

Τοξότης

Το πλανητικό σκηνικό με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων σου χαρίζει σήμερα μια όμορφη ημέρα, φίλε Τοξότη. Δεν χρειάζεται και σήμερα να αγχώνεσαι για τις εκκρεμότητες και τις υποχρεώσεις. Απεναντίας, η διάθεσή σου θα είναι πιο χαλαρή και θα μπορείς να δεις τις καταστάσεις γύρω σου με περισσότερη αισιοδοξία. Η κατάσταση αυτή θα ευνοήσει και τα αγαπημένα σου πρόσωπα που θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν μαζί σου όμορφες στιγμές και να απολαύσουν την παρέα σου με όποιον τρόπο αναλογεί στον καθένα.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, τίποτα δεν είναι για πάντα, όπως πολλά πράγματα κάποια στιγμή θα συμβούν γιατί το «ποτέ» είναι μια ουτοπία. Εν ολίγοις, συμβιβάσου με τους κανόνες της πραγματικότητας και μην προσπαθείς να θέσεις τους δικούς σου. Οι αποφάσεις σου θα πρέπει να αντικατοπτρίζουν τα θέλω σου και όχι αυτό που θα ήταν ιδανικό. Σήμερα με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων μην εγκλωβίζεσαι στις σκέψεις σου και απελευθερώσου από τους φόβους που κρύβεις μέσα σου. Έτσι, θα μπορέσεις να δεις την ομορφιά της ζωής…

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων θα κληθείς να πάρεις μια σημαντική απόφαση για την οποία θα έχεις όλα τα δεδομένα που χρειάζεσαι, αλλά για κάποιο δικό σου λόγο θα νιώθεις μια σύγχυση που δεν θα σου επιτρέψει να δεις καθαρά την κατάσταση. Διώξε, λοιπόν, τους όποιους φόβους έχεις και άφησε την λογική να πρυτανεύσει για να διαλέξεις τον σωστό δρόμο.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, φαίνεται πως σήμερα με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο σου θα βρεθείς αντιμέτωπος με ένα μεγάλο δίλημμα και θα πρέπει να καταβάλεις προσπάθεια για να διαλέξεις την καταλληλότερη επιλογή. Φρόντισε να ακούσεις το ένστικτό σου και μην το αψηφήσεις. Με λίγη υπομονή και χωρίς βιασύνη θα καταφέρεις σίγουρα να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει και σε συμφέρει καλύτερα.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …

The post Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (6/9/2017) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα