Κουρουμπλής: Δεν έμεινε κανένα παιδί που ζει κάτω απ’ το όριο της φτώχειας εκτός παιδικού σταθμού

10:34 7/11/2016 - Πηγή: iPop

Ευχαριστώντας όλους όσους εργάστηκαν στο Υπουργείο Εσωτερικών κατά την παραμονή του στη θέση του Υπουργού ξεκίνησε την τελετή παραλαβής- παράδοσης την Δευτέρα ο Π. Κουρουμπλής.

Ο Π.Κουρουμπλής παρέδωσε το Υπουργείο στον Π. Σκουρλέτη επισημαίνοντας:

Όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι ζούμε σε ένα νέο πολιτικό περιβάλλον

Ο πρώην Υπουργός έδωσε στο νέο Υπουργό οκτώ νομοσχέδια και ένα στικάκι και τόνισε:

Ο δικομματισμός δεν μπορεί να λειτουργήσει όπως λειτουργούσε τα προηγούμενα χρόνια

Και συμπλήρωσε:

Ψηφίσαμε τη συγκρότηση 25μελούς επιτροπής

για την επαναθεσμοποίηση της αποκέντρωσης κ του Καλλικράτη

«Κάναμε ένα πολυνομοσχέδιο 166 άρθρων» διαβεβαίωσε και σημείωσε, πως και ο τελευταίος δήμαρχος της χώρας συμμετείχε σ’ αυτή τη διαδικασία».

Ο Πάνος Κουρουμπλής αναφέρθηκε και στο νομοσχέδιο για το Μητρώο Πολιτών το οποίο χαρακτήρισε «πολύ σημαντικό» εξηγώντας:

Η χώρα δεν έχει ουσιαστικά σύστημα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης

Παράλληλα, ο πρώην υπουργός μίλησε για τη συγκρότηση του Μητρώου Πολιτών, τη συγκρότηση του Μητρώου Πολιτών, αλλά και για τους φορείς διαχείρισης αποβλήτων, όπως και για το νομοσχέδιο που αφορά τη βελτίωση της νομοθεσίας για τις εκλογές.

«Δεν έμεινε κανένα παιδί που ζει κάτω απ’ το όριο της φτώχειας εκτός παιδικού σταθμού» διαβεβαίωσε ο πρώην Υπουργός Εσωτερικών και δήλωσε πως υπάρχει «νέο μοντέλο εισαγωγής στους βρεφονηπιακούς» το οποίο χαρακτήρισε «δικαιότερο» και πρόσθεσε «δίνουμε 214 εκατ. πέρυσι και φέτος στη Αυτοδιοίκηση».

«Υπάρχουν χρήματα για να φτιάξουμε κέντρα δημιουργικής απασχόλησης; Πάνω από 150 δήμοι δεν έχουν κέντρα δημιουργικής απασχόλησης. Στόχος μας η διεύρυνση των βρεφονηπιακών σταθμών» σημείωσε ο Π. Κουρουμπλής.

The post Κουρουμπλής: Δεν έμεινε κανένα παιδί που ζει κάτω απ’ το όριο της φτώχειας εκτός παιδικού σταθμού appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα