Κουμουτσάκος: Η Κυβέρνηση έχει υποστεί διπλή πολιτική ήττα

10:44 27/10/2016 - Πηγή: iPop

Για διπλή ήττα της Κυβέρνησης έκανε λόγο ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος σχολιάζοντας την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που έκρινε αντισυνταγματικό το νόμο Παππά.

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος ο οποίος μίλησε στην εκπομπή LiveU της Πόπης Τσαπανίδου χαρακτήρισε την απόφαση του ΣτΕ «κόλαφο» και σημείωσε πως είναι σε εξέλιξη σύγκρουση Θεσμών.

«Η Κυβέρνηση έχει υποστεί διπλή πολιτική ήττα» εκτίμησε ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας και εξήγησε, πως το αίτημα για εκλογές

πλέον έχει πάρει άλλη διάσταση.

«Οι εκλογές είναι αναγκαίες» δήλωσε ο Γ. Κουμουστάκις και συμπλήρωσε αναφερόμενος στην πρόταση της Νέας Δημοκρατίας:

Μιλήσαμε για δική μας πρόταση που θα βοηθήσει πολύ

«Στη συνείδηση των πολιτών και της κοινωνίας ο νόμος Παππά είναι παρελθόν» είπε ο Εκπρόσωπος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης διευκρινίζοντας, πως μετά την απόφαση του ΣτΕ η χώρα είναι ξανά στο μηδέν.

Ο Γ. Κουμουτσάκος δε θέλησε να δώσει περισσότερες πληροφορίες για την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας, καθώς όπως είπε στις 12:00 αναμένεται να τοποθετηθεί επισήμως ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης. Και ανέφερε:

Η πολιτική θέση περί αιτήματος εκλογών δεν σημαίνει εκλογολογία ή ότι μπορούμε να τις επιβάλουμε. Απλά αυτή είναι η επίσημη θέση μας

Κλείνοντας τη τηλεφωνική του επικοινωνία με την εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου είπε: «Ο πολιτικός χρόνος είναι δεδομένος. Η χώρα σταθερά πάει από το κακό στο χειρότερο».

Διαβάστε επίσης:

Τηλεοπτικές άδειες ώρα μηδέν- Ο αντισυνταγματικός νόμος Παππά και οι επόμενες κινήσεις της Κυβέρνησης

photo:Menelaos Myrillas / SOOC

The post Κουμουτσάκος: Η Κυβέρνηση έχει υποστεί διπλή πολιτική ήττα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα