Πάολα – Ρουβάς: Αυτός είναι ο λόγος που «σκοτώθηκαν» και ξεφτιλίστηκαν στο «Κέντρο Αθηνών»

Ο λόγος είναι αστείος για εμάς, πολύ σοβαρός όμως για την Πάολα και τον Ρουβά…

Το θέμα ξεκίνησε από την διαφωνία τους για το ποιος θα κλείνει τα μπροστινά τραπέζια στο μαγαζί. Με άλλα λόγια ποιανού οι παρέες θα κάθονται στα τραπέζια – «σέντρα» στα μπουζούκια.

«Δεν δέχομαι σε καμία περίπτωση να τραγουδάω σε ένα μαγαζί όπου στα πρώτα τραπέζια κάθονται άνθρωποι που δεν τους αρέσει το λαϊκό πρόγραμμα…», φέρεται να είπε η Παολα στον Σάκη Ρουβά και κάπως έτσι ξεκίνησε ο πόλεμος…

Είχε υπάρξει μία συμφωνία και
όταν ξεκίνησε η συνεργασία τα μπροστινά τραπέζια να τα χωρίζουν οι μετρ μισά μισά… Το θέμα όμως είναι ότι οι φαν του Σάκη που έρχονται να τον παρακολουθήσουν δεν είναι και φαν των λουλουδιών. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα όταν βγαίνει η Παόλα να διασκεδάζει με ένα κομμάτι του μαγαζιού και όχι με το σύνολο των θαμώνων.

Πέρα όμως από το κομμάτι της διασκέδασης, μπαίνει και θέμα οικονομικό, καθώς η Πάολα έχει κάνει συμφωνία να παίρνει ποσοστά και από τον τζίρο των λουλουδιών. Όταν λοιπόν οι φίλοι του Σάκη δεν κάνουν τζίρο η Πάολα βλέπει τα ποσοστά της να μειώνονται τραγικά. Από την άλλη μεριά τον Σάκη δεν τον απασχολούν ούτε τα λουλούδια ούτε το λαϊκό πρόγραμμα. Ίσα ίσα το αντίθετο! Αν το μαγαζί έλεγε στον Σάκη να μην έχει καν λουλούδια, ο τραγουδιστής θα πέταγε από την χαρά του! Άλλωστε στο πρόγραμμα του Σάκη ελάχιστοι είναι εκείνοι που συμμετέχουν σε λουλουδοπόλεμο…

Συμπέρασμα… Εκτιμούμε ότι αυτός ο πόλεμος όχι μόνο θα κρατήσει αλλά θα κλιμακωθεί! Αν δεν βρεθεί μια συμβιβαστική λύση για την κατανομή των τραπεζιών αλλά και γενικότερα στο πρόγραμμα, η Πάολα θα συνεχίσει να δείχνει την δυσαρέσκιά της σε κάθε ευκαιρία…Άλλωστε δεν είναι καθόλου τυχαίο που αριστερά και δεξιά λέει «Θα προτιμούσα να δουλεύεω με τον Νότη Σφακιανάκη κι ας ήταν το όνομα μου κάτω από τον Νότη..».

Πάντως να το πούμε και αυτό, όλη αυτή η εικόνα δεν έχει περάσει στους ανθρώπους που επισκέπτονται το «Κέντρο Αθηνών».. Σε καμία περίπτωση ούτε η Πάολα, ούτε ο Σάκης δείχνουν την δυσαρέσκια τους στην πίστα. Ίσα ίσα το αντίθετο. Ως καλοί επαγγελματίες που είναι δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να τιμήσουν τους ανθρώπους που είναι πελάτες. Όταν βεβαίως πέφτει η αυλαία ξημερώνει ένας καινούργιος κόσμος.
Keywords
Τυχαία Θέματα