Κόλλησες ψείρες στο κουκί; Don’t panic!

20:30 4/4/2014 - Πηγή: iPop

Οι ψείρες στο κουκί είναι το πιο διαδεδομένο σεξουαλικά μεταδιδόμενο νόσημα. Με την πρώτη αυτή φράση, καταλαβαίνεις ότι πρέπει να αντικαταστήσεις τη λέξη κουκί με μια άλλη λέξη, ώστε να μπορέσεις να συνεχίσεις να διαβάζεις το άρθρο. Καταλαβαινόμαστε, ναι;

Λοιπόν, το θέμα είναι σοβαρό μεν, αλλά μην τρελαθείς κιόλας, μπορεί να συμβεί και στις καλύτερες οικογένειες. Όταν λέμε «οικογένεια» καταλαβαινόμαστε, ναι; Θέλουμε να πούμε πως, ακόμα κι αν το λούζεις, το καθαρίζεις, το γυαλίζεις, το περνάς με Ζιβανσί, το κάνεις πιστολάκι, του βάζεις ρόλεϊ, το νταχτιρντίζεις, γενικά ακόμα και στα ώπα

ώπα να το έχεις από θέμα καθαριότητας, άμα είναι να εμφανιστεί η ψείρα, θα εμφανιστεί.

Τα είδη της ψείρας

Το ήξερες εσύ ότι άλλη η ψείρα στο τριχωτό της κεφαλής και άλλη η «ψείρα του εφηβαίου»; (αυτή είναι η επιστημονική ονομασία, μην κοιτάς που εμείς τη λέμε κουκόψειρα, είναι για να καταλαβαινόμαστε, ναι;). Η φύση, που λες, έχει κάνει το διαχωρισμό της, οπότε εαν έχεις ψείρες στα μαλλιά του πάνω κεφαλιού, δεν σημαίνει ότι θα μεταναστεύσουν στα μαλλιά του κάτω.

«Ζαμέ!», σου λένε οι επιστήμονες. «Αντίστροφα όμως γίνεται. Οι ψείρες του κουκιού, μπορεί να μεταναστεύσουν και να πάνε στα βλέφαρα και να σε ξίνουν τα μάτια».

Σοκαριστικό; Ναι, αλλά είπαμε: Ντοντ πάνικ. Πάντως, αν κάποιος σε πει «κουκόφατσα» δεν θα είναι επειδή είσαι άσχημος/η, θα είναι επειδή μπορεί να είδε ψείρες στα ματοτσίνορά σου.

Πώς κολλάς

Α, εύκολο. Δεν χρειάζεται να γίνει αποκλειστικά με σεξουαλική πράξη. Μπορεί να γίνει και με μια πετσέτα. Οπότε, αυτή την πληροφορία να την πεις στο στεφάνι σου, να μην νομίζει ότι του έχουν φυτρώσει τα κέρατα του Ρούντολφ του ελαφακίου. Πήγες γυμναστήριο, σκουπίστηκες με μια πετσέτα που βρήκες, είπες να σιάξεις την οικογένεια, νά’τη η ψείρα στο εφηβαίο! Μόλις απέκτησες καινούργιο pet! Καλορίζικο βρε! Να το βγάζεις και βόλτα το βράδυ, στο πάρκο, για το τσίσο του, μη λερώνει μέσα.

Τα συμπτώματα

Ε, ξύνεσαι, τι άλλο; Βασικά, όχι απλώς ξύνεσαι, αλλά το χέρι σου ανεβοκατεβαίνει με τέτοια ταχύτητα, που κάλιστα θα μπορούσες να γίνεις πρώτο μπουζούκι στο Τεάτρο και να παίζεις το «Σήκω χόρεψε συρτάκι» με ταχύτητα Καλάσνικοφ.

Τι κάνεις;

Καλά είσαι, ευχαριστώ. Μην κλαίγεσαι. Να σου πούμε, κατ’αρχάς, τι ΔΕΝ κάνεις:

Δεν βάζεις ξύδι, όπως βάζανε παλιά, διότι κυριολεκτικά θα τους κλ@σεις μια μάντρα, θα γελάνε οι ψείρες μαζί σου, άσε που μετά δεν θα σε πλησιάζει γκομενέτο. Στα Γαυγάμηλα να είσαι εσύ, στη Ταγκανίκα το γκομενέτο, το ξύδι θα μυρίζει.Επίσης, δεν ξυρίζεσαι. Μπορεί να αποδημίσουν οι ψείρες στο σιφόνι, αλλά μπορεί να παραμείνουν αβγά στο δέρμα, οπότε έκανες μια τρύπα στο νερό. Άσε που, όταν θα αρχίζουν να μεγαλώνουν οι τρίχες θα έχεις φαγούρα και γενικά θα γίνουν σαν σκοτς μπράιτ σφουγγαράκι.Αυτό που κάνεις είναι να πας στο φαρμακείο και να ζητήσεις το συνδυασμό δύο προϊόντων. Κατ’αρχάς, τα προϊόντα για τις κουκόψειρες είναι διαφορετικά από τα προϊόντα για τις κοινές, ποταπές ψείρες, οπότε μην ντραπείς, πες στον φαρμακοποιό ακριβώς τι θες. Θα σου δώσει ένα ειδικό σαμπουάν με το οποίο θα πλένεις όλη την περιοχή (αν είσαι άντρας και έχεις το δάσος της Καισαριανής σε όλο σου το σώμα, λυπούμαστε αλλά πρέπει να πλυθείς με το σαμπουάν αυτό παντού) και μετά, πάλι παντού, βάζεις μια ειδική σκόνη η οποία θα αποτελειώσει τις …κολλητές σου. Θα το κάνεις αυτό για τρεις ημέρες.Τέλος, να θυμάσαι: Πρέπει να επαναλάβεις τη διαδικασία μετά από περίπου μία εβδομάδα, γιατί υπάρχει πιθανότητα υποτροπίας.

Καταλαβαινόμαστε, ναι;

The post Κόλλησες ψείρες στο κουκί; Don’t panic! appeared first on iPop - Από την Πόπη Τσαπανίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα