Περιποιήσου τα μαλλιά σου, επαγγελματικά, στο σπίτι!

18:50 4/4/2014 - Πηγή: iPop

Ποια γυναίκα δεν λατρεύει να έχει λαμπερά, περιποιημένα μαλλιά από έναν επαγγελματία; Όλες! Επειδή όμως δεν μπορούμε να υποστηρίξουμε οικονομικά να αφηνόμαστε στα χέρια των ειδικών με μεγάλη συχνότητα βρήκαμε τρόπους να το κάνουμε μόνες στο σπίτι! Περιποιηθείτε τα μαλλιά σας, επαγγελματικά, στο σπίτι ανοίγοντας απλά το ψυγείο!

Αβοκάντο

Το αβοκάντο έχει κερδίσει επάξια τη φήμη για ένα από τα καλύτερα τρόφιμα της φύσης. Τα έλαια και οι πρωτεΐνες του θα εξομαλύνουν και θα ενυδατώσουν τις άκρες των μαλλιών σας, χωρίς να βαραίνουν τη τρίχα. Πολτοποιήστε μισό αβοκάντο και προσθέστε μερικές σταγόνες

αιθέριο έλαιο μέντας. Λούστε τα μαλλιά σας και αφού τα ξεπλύνετε εφαρμόστε τη μάσκα. Αφήστε το να δράσει για 15 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε. Τα μαλλιά σας θα είναι μαλακά και θα έχουν όγκο. Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε 1-2 κουταλιές της σούπας λάδι, τον κρόκο ενός αυγού ή γιαούρτι.

Λάδι καρύδας

Τα θαύματα που κάνει το λάδι καρύδας δεν σταματούν ποτέ! Αυτό το λάδι είναι βαρύ και διεισδύει βαθιά στην τρίχα, αλλά χρησιμοποιήστε το με φειδώ, ειδικά αν έχετε λεπτή τρίχα. Ρίξτε μια κουταλιά της σούπας λάδι καρύδας και βάλτε το στις άκρες σε νωπά μαλλιά. Έχετε πολύ ξηρά μαλλιά; Κρατήστε το λάδι όλο το βράδυ και λούστε τα μαλλιά σας το επόμενο πρωί!

Μπανάνα και λάδι

Αναμείξτε μια μπανάνα με 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και πολτοποιήστε τα! Στη συνέχεια κάνετε μασάζ στα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής σας. Αφήστε τη μάσκα για 30 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε με άφθονο νερό και σαμπουάν.

Κολοκύθα και μέλι

Η ιδανική χρήση για τα περισσεύματα της κονσέρβας κολοκύθας -η οποία είναι πλούσια σε βιταμίνες Α και C, β-καροτένιο, κάλιο και ψευδάργυρο. Προσθέστε 1-2 κουταλιές της σούπας μέλι, ένα φυσικό υγραντικό, σε ένα φλιτζάνι πουρέ κολοκύθας και βάλτε το μείγμα στα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής σας. Θα πρέπει είτε να τυλίξτε τα μαλλιά σας σε πλαστική μεμβράνη είτε να φορέσετε σκουφάκι για να κρατήσετε τη μάσκα στη θέση της. Αφήστε το να καθίσει για τουλάχιστον 15 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε. Μη διστάσετε να το εφαρμόσετε στο πρόσωπό σας!

Σκόνη κακάο

Δώστε ένα push στο καστανό σας χρώμα (βαφή) με σκόνη κακάο. Ο συνδυασμός της σκόνης κακάο, με γιαούρτι, μέλι και ξύδι μήλου θα σας δώσει μια βαθύτερη, πλουσιότερη όψη του καφέ.

Photos: henryhappened.com

The post Περιποιήσου τα μαλλιά σου, επαγγελματικά, στο σπίτι! appeared first on iPop - Από την Πόπη Τσαπανίδου.

Keywords
Αναζητήσεις
περιποιησου τον εαυτο σου
Τυχαία Θέματα