Σταθερό στους 43 βαθμούς Κελσίου το θερμόμετρο

08:59 2/7/2017 - Πηγή: iPop

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι αίθριος. Σποραδικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες από το απόγευμα στα βόρεια Ηπειρωτικά κυρίως τα ορεινά, που το βράδυ στα βορειοανατολικά θα ενταθούν. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα ανατολικά και τα νότια. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα βορειοδυτικά.

Στην Αττική αναμένεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 27 έως 43 βαθμούς Κελσίου.

Στη

Θεσσαλονίκη αίθριος προβλέπεται ο καιρός. Από το απόγευμα τοπικές νεφώσεις με σποραδικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Τα φαινόμενα το βράδυ θα ενταθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το βράδυ βορειοδυτικοί ενισχυόμενοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 41 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι αίθριος. Από το απόγευμα τοπικές νεφώσεις με σποραδικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά, που το βράδυ στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα ενταθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία από το απόγευμα στα ανατολικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 42 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένεται αίθριος καιρός. Από το απόγευμα τοπικές νεφώσεις στα βόρεια με πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Ήπειρο από 25 έως 35 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα Ηπειρωτικά από 22 έως 38 και στη νοτιοδυτική Πελοπόννησο από 25 έως 43 βαθμούς Κελσίου . Στο Ιόνιο από 20 έως 33 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο προβλέπεται αίθριος καιρός. Από το απόγευμα τοπικές νεφώσεις στη βόρεια και δυτική Θεσσαλία. Οι άνεμοι θα δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26 έως 43 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 28 έως 40 και στη Κρήτη τοπικά έως 42 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα νότια πρόσκαιρα τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 28 έως 40 και πιθανόν έως 41 βαθμούς Κελσίου.

Photo: Konstantinos Tsakalidis / SOOC

The post Σταθερό στους 43 βαθμούς Κελσίου το θερμόμετρο appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα