Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (2/7/2017)

08:59 2/7/2017 - Πηγή: iPop
Kριός

Αγαπητέ Κριέ σήμερα θα δυσκολευτείς με τους ανθρώπους γύρω σου. Για να μην φτάνεις σε ένα σημείο που αγανακτείς και βομβαρδίζεις το κοντινό σου περιβάλλον με όσα έχεις κάνει για αυτούς, βάλε προτεραιότητα στις δικές σου ανάγκες… Δεν είναι σωστό να κάνεις κάτι για κάποιον και μετά να του το χτυπάς γιατί έτσι το μόνο σίγουρο είναι ότι θα καταλήξετε σε τσακωμό… Μη δίνεις παραπάνω από όσα μπορείς και μην κακομαθαίνεις τους γύρω σου!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα θα νιώσεις εξάντληση και πίεση. Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις είναι πολλές και δεν σε βοηθούν να νιώσεις χαλαρός και να απολαύσεις

την καθημερινότητα σου. Έχεις πολύ άγχος και ένταση και ασχολείσαι με πράγματα που δεν είναι τόσο ουσιώδη, όπως η ψυχική σου υγεία και ηρεμία… Προσπάθησε να μην δίνεις μεγάλη βάση σε πράγματα που αλλάζουν από την μία μέρα στην άλλη…

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, έχεις ανάγκη να κάνεις κάτι διαφορετικό σήμερα και να ξεφύγεις από τη ρουτίνα της καθημερινότητάς σου… Προγραμμάτισε να κάνεις κάτι ξεχωριστό με την παρέα σου! Η μέρα ευνοεί τις κοινωνικές συναναστροφές και είναι σίγουρο ότι θα περάσεις πολύ όμορφα και θα ξεχάσεις τα προβλήματα και τα άγχη που σε κατακλύζουν καθημερινά. Σήμερα είναι η μέρα ιδανική για να αντιμετωπίσεις την ζωή με περισσότερη αισιοδοξία και αποφασιστικότητα…

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα θα νιώθεις ότι τίποτα δεν προχωράει και έχεις δίκιο! Ό,τι και αν θες να κάνεις σήμερα δεν πραγματώνεται ή φτάνει μέχρι ένα σημείο και μένει ανολοκλήρωτο! Εμπόδια, δυσκολίες και αναβολές χαρακτηρίζουν τη σημερινή μέρα! Όπως καταλαβαίνεις, θα είναι πολύ δύσκολο να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να αντιδράσεις με λογική στα γεγονότα! Για να μην ξεφύγεις από τα επιτρεπτά όρια, προγραμμάτισε να δεις ανθρώπους που αγαπάς ιδιαίτερα και δεν θα σε παρεξηγήσουν εύκολα!

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, η σημερινή μέρα κάνει το μυαλό σου να ξεφεύγει ! Μην αφήσεις τον εαυτό σου να σπαταλήσει φαιά ουσία και ενέργεια σε άσκοπα πράγματα! Συγκεντρώσου στους στόχους και στα σχέδια που έχεις για να κάνεις τη ζωή σου καλύτερη! Η ημέρα της επιτυχίας είναι πολύ κοντά! Μην τα παρατάς τώρα που όλα θα πάνε προς το καλύτερο…

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, ήρθε η ώρα να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου. Αυτό που θέλεις για τη ζωή σου, να το διεκδικείς! Δεν είναι κάτι ανούσιο αλλά αντιθέτως το πιο σημαντικό και πρέπει να το κυνηγάς! Εννοείται να κάνεις υποχωρήσεις αλλά όπου χρειάζεται. Μην αδικείς τον εαυτό σου γιατί κάποια στιγμή θα ξεσπάσεις! Προσπάθησε να διατηρείς τις ισορροπίες…

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα δεν θα ξέρεις τι να πρωτοκάνεις! Έχεις αφήσει τόσα πράγματα για την τελευταία στιγμή που δεν ξέρεις από που να ξεκινήσεις… Οι προθεσμίες μικρές και τα πράγματα πολλά για να τακτοποιηθούν όλα! Θα θες να τα παρατήσεις αλλά μην το κάνεις! Πάρε δύναμη, φτιάξε πρόγραμμα και θα τα καταφέρεις!

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα θα ασχοληθείς να δώσεις λύση σε καταστάσεις που σε προβλημάτιζαν! Για να τα καταφέρεις, θα πρέπει να ξεκινήσεις από τα πιο μικρά προβλήματα, των οποίων η επίλυση είναι εφικτή και σχετικά εύκολη. Μην αναλώνεις την ενέργειά σου σε ζητήματα που δεν μπορείς να δώσεις, τουλάχιστον προς το παρόν τη λύση.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα θα έρθουν στην επιφάνεια θέματα από το παρελθόν που είχαν ξεχαστεί. Οπλίσου με δύναμη και υπομονή για να ανταπεξέλθεις στην ένταση και το βάρος των περιστάσεων! Μην αγχώνεσαι, με ηρεμία και λογική όλα διορθώνονται. Να είσαι αληθινός και θα τα καταφέρεις!

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, η μέρα προβλέπεται αρκετά δύσκολη. Θα είσαι σε μόνιμο άγχος να τα προλάβεις όλα. Η ένταση και ο εκνευρισμός δεν θα λείψουν αφού κάποια ζητήματα θα αναβάλλονται και ορισμένοι άνθρωποι θα σταθούν εμπόδιο. Διατήρησε τη θετική σου αύρα και αισιοδοξία όσο μπορείς.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, τον τελευταίο καιρό τα πράγματα πάνε πού καλά. Είναι σαν το σύμπαν να ακούει ότι θέλεις και στο χαρίζει απλόχερα… Η θετική σου ενέργεια και η αισιοδοξία είναι εφόδια που σου χρειάζονται καθημερινά και σε φέρνουν όχι ένα βήμα, αλλά βήματα πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα θα πρέπει να προσέξεις πολύ την συμπεριφορά σου στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Θα υπάρξουν αρκετοί λόγοι για να έρθετε σε αντιπαράθεση, αλλά μην δώσεις τροφή. Προσπάθησε να εξηγήσεις με λογική και επιχειρήματα την άποψή σου!

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …

The post Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (2/7/2017) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα