Τι δεν πρέπει να φορέσεις ποτέ σε έναν γάμο!

17:42 1/7/2017 - Πηγή: iPop

Όλοι έχουμε υπάρξει προσκεκλημένοι σε έναν γάμο και όλοι έχουμε ακούσει κάποιον να μας λέει «αυτό δεν μπορείς να το βάλεις σε γάμο». Υπάρχουν μια σειρά από άτυπους κανόνες μόδας, που οφείλουμε να τηρούμε όταν μας έχουν προσκαλέσει σε έναν.

Και εδώ είναι μερικοί τέτοιοι κανόνες που και εσύ σίγουρα θα έχεις ακούσει:

Λευκά ( το ξέρεις αυτό)

Εκτός και αν το ευτυχισμένο ζευγάρι θέλει να μιμηθεί το γάμο της Solange, που όλοι έπρεπε να είναι ντυμένοι με άσπρα. Αν δεν έχει ζητηθεί, τότε δεν έχεις καμία δικαιολογία να βάλεις λευκό φόρεμα, καθώς όλοι ξέρουμε ότι αυτό είναι το χρώμα τς νύφης

και μόνο.

Μαύρο

Αυτή η επιλογή δεν είναι τόσο λάθος όσο το λευκό, καθώς μια εμφάνιση σε total black look, δεν μπορεί παρά να είναι κομψή. Ωστόσο, καλό θα ήταν να αποφύγεις μαύρα ρούχα που θυμίζουν πένθος, όπως υπερβολικές δαντέλες, καπέλα κτλ.

Ψηλά τακούνια

Μπορεί να τα ψηλά τακούνια να σε κάνουν να φαίνεσαι ωραία στις αναμνηστικές φωτογραφίες και να αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο την εμφάνιση σου, ωστόσο καλύτερα να διαλέξεις πιο χαμηλά παπούτσια, αν σκεφτείς μόνο τις ώρες που θα πρέπει να κάθεσαι όρθια στην εκκλησία και μέχρι να ρυθμιστούν οι θέσεις στα τραπέζια.

Οτιδήποτε δεν αισθάνεσαι άνετα

Ότι και να επιλέξεις να φορέσεις, όσο όμορφο και κομψό νομίζεις ότι θα σε κάνει να φαίνεσαι, αν δεν νιώθεις άνετα σε αυτό, καλύτερα να επιλέξεις κάτι άλλο. Όπως και πριν, οι ώρες που κρατάει ένας γάμος είναι πάρα πολλές και αν φοράς κάτι, που ‘σε φοράει και δεν το φοράς’, δεν θα περάσεις και τόσο καλά.

Διάβασε επίσης:

Η νέα bridal collection με την υπογραφή Jimmy Choo (photos-video)

The post Τι δεν πρέπει να φορέσεις ποτέ σε έναν γάμο! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα