«Κι εσύ ρε Γκάλη πάρτους το κεφάλι»: Στο Hall of fame o Gangster!

14:03 2/4/2017 - Πηγή: iPop

Ύψιστη τιμή για τον “gangster” του ελληνικού μπάσκετ, Νίκο Γκάλη, αφού από χθες το βράδυ το όνομά βρίσκεται στην χρυσή λίστα των κορυφαίων καλαθοσφαιριστών, το γνωστό σε όλους Hall of Fame.

CONGRATS to @NickGalis6 on his induction into the Naismith Memorial Basketball Hall of Fame! @Hoophall #HALLin #PiratePride #17HoopClass pic.twitter.com/k2NAzzZ5HA

— Seton Hall MBB (@SetonHallMBB)

April 1, 2017

Μπορεί να άργησε κάποια χρόνια για να έρθει η ύψιστη αναγνώριση για τον κορυφαίο έλληνα καλαθοσφαιριστή αφού το 2013, τον προσπέρασε ο Oscar Schmidt , το 2014 ο Sarunas Marciulionis ενώ το 2015 ακολούθησε ο Lindsay Gaze και πέρσι ο Yao Ming, ωστόσο φέτος ήταν η χρονιά του αφού επιλέχθηκε ανάμεσα από κορυφαία ονόματα του παγκόσμιου μπάσκετ.

«Το να ανήκω στην «Αίθουσα της Δόξας» του Μπάσκετ είναι ύψιστη τιμή. Το να βρίσκομαι στις καρδιές του κόσμου είναι η μεγαλύτερη χαρά. Ευχαριστώ όλους αυτούς που βρέθηκαν στο πλάι μου στο ταξίδι της καριέρας μου και τους νιώθω δίπλα μου μέχρι και σήμερα. Η ένταξή μου στο Hall of Fame αποτελεί ένα παιδικό όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Η αγάπη του κόσμου είναι η πραγματικότητα που μοιάζει με όνειρο», δήλωσε με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook o Νικ.

Στην ετήσια τελετή που διοργνώνει το Ινστιτιύτο Naismith Memorial, ο Γκάλης ήταν ο παίχτης που επιλέχθηκε για το international Hall of Fame ενώ μαζί του μπήκαν και άλλα μεγάλα ονόματα για την λίστα με τους παίκτες που έχουν αγωνιστεί στο NBA, όπως ο Tracy McGrady.

Known for his great scoring ability and as the greatest player in Greek history, we welcome @ARISBCgr legend Nick Galis. #17HoopClass

— Basketball HOF (@Hoophall) April 1, 2017

Εκτός από τα συγχαρητήρια που δέχτηκε από το Ινστιτούτο, ο Νίκος Γκάλης δέχτηκε από τους Milwaukee Bucks και από τον ίδιο τον Γιάννης Αντετοκούμπο σε προσωπικό επίπεδο, ο οποίος με tweet του εξέφρασε την επιθυμία του να καταφέρει να φτάσει κάποια στιγμή τον Νίκο Γκάλη.

Η τελετή για την είσοδο του «θεού» του ελληνικού μπάσκετ, θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 7-9 Σεπτεμβρίου.

Συγχαρητήρια στον τεράστιο Νίκο Γκάλη που πλέον ανήκει στο Naismith Hall of Fame! Μακάρι μια μέρα να τον φτάσουμε.

— GiannisAntetokounmpo (@Giannis_An34) April 1, 2017

Photos/Πηγές:Nick Galis Facebook Naisimith Memorial Social, Milwaukee Bucks Social, Giannis Antetokounmpo Twitter, Seton Hall Twitter

The post «Κι εσύ ρε Γκάλη πάρτους το κεφάλι»: Στο Hall of fame o Gangster! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα