Με καλό καιρό ξεκινάει η Κυριακή αλλά με νεφώσεις θα κλείσει η ημέρα

11:33 2/4/2017 - Πηγή: iPop

Αίθριος ο καιρός σήμερα σε όλη τη χώρα. Ή τουλάχιστον έτσι θα ξεκινήσει η ημέρα γιατί σιγά σιγά θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα δυτικά ηπειρωτικά και το Ιόνιο που σταδιακά θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα, με εξαίρεση τη Μακεδονία και τη Θράκη.

Λίγες τοπικές βροχές θα σημειωθούν μετά το μεσημέρι στα δυτικά ηπειρωτικά και το Ιόνιο. Οι άνεμοι στα πελάγη θα φτάνουν τοπικά τα 7 μποφόρ.

Οι θερμοκρασίες σήμερα

Στη Βόρεια Ελλάδα η θερμοκρασία

θα κυμανθεί από 4- 20 βαθμούς, στην κεντρική και νότια από 7- 21, στα νησιά του Ιονίου από 12-18, στα νησιά του βορείου Αιγαίου από 6 -19, και στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 8 -19.

Που θα φυσάει και που θα έχει άπνοια

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ, με ενίσχυση από το μεσημέρι, ενώ προς το βράδυ αναμένεται να φτάνουν τοπικά τα 7 μποφόρ.

Ο καιρός στην Αττική

Στην Αττική αναμένεται αρχικά αίθριος καιρός, όμως από το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα γίνουν μεταβαλλόμενοι έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 9 έως 21 βαθμούς.

Πάμε Θεσσαλονίκη;

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν νότιοι 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 9 έως 17 βαθμούς.

Πηγή: Meteo.gr

The post Με καλό καιρό ξεκινάει η Κυριακή αλλά με νεφώσεις θα κλείσει η ημέρα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα