Κι επίσημα η Tesla στην Ελλάδα – Πού ανοίγει κατάστημα;

16:22 31/7/2020 - Πηγή: iPop

Η Tesla στην Ελλάδα και επίσημα. Το ακούγαμε εδώ και 2 χρόνια, αλλά τώρα είναι όντως πραγματικότητα αφού εκδόθηκε επίσημη ανακοίνωση απ’ την εταιρεία.

Η άφιξη της Tesla στην Ελλάδα

φέρνει φυσικά και τα μοντέλα της στη χώρα μας, με τους πελάτες να μπορούν από τώρα να διαμορφώσουν και να να παραγγείλουν τα Model S, Model X και Model 3, με τις παραδόσεις να ξεκινούν στα τέλη του 2020.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρεία, σήμερα ενεργοποιεί το διαδικτυακό της design studio για την Ελλάδα. Θα δημιουργηθεί ένα pop-up κατάστημα καθώς κι ένα κέντρο σέρβις στην Αθήνα.

Η Tesla στην Ελλάδα: Η ανακοίνωση

«Με πλήρως ηλεκτρική αυτονομία έως 610 km (WLTP), κορυφαίες βαθμολογίες ασφάλειας και άφθονους χώρους φόρτωσης, δεν υπάρχει πλέον λόγος να μην απαλλαγείτε από τις εκπομπές καυσαερίων», διαβάζουμε στην ανακοίνωση.

Όλα τα οχήματα Tesla είναι αμιγώς ηλεκτρικά, με πολύ μεγάλη αυτονομία ανάμεσα σε κάθε φόρτιση (έως και 610 km σύμφωνα με το πρωτόκολλο WLTP), εντυπωσιακές επιδόσεις και υψηλά στάνταρ ασφάλειας.

Διαθέτουν σύστημα υποβοήθησης Autopilot (αυτόνομη οδήγηση επιπέδου 2) που συνδυάζει δεδομένα από οκτώ εξωτερικές κάμερες, ενός ραντάρ και δώδεκα αισθητήρων υπερήχων για να κάνει ευκολότερη και ασφαλέστερη την οδήγηση.

Σημειώνεται πως το όχημα βασικής κατηγορίας της Tesla, το Model 3 Standard Range Plus, ξεκινά από 46.990€, συμπεριλαμβανομένων των φόρων και των εξόδων παράδοσης.

Πότε θα ανοίξει το pop-up κατάστημα;

Η Tesla θα ανοίξει ένα pop-up κατάστημα στην Αθήνα αυτό το τρίμηνο, ώστε να μπορούν οι πελάτες να δουν τα οχήματα από κοντά και να έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν δοκιμαστικά ένα Model S, Model X ή Model 3.

Παράλληλα, θα δημιουργηθεί κι ένα κέντρο σέρβις στην Αθήνα προτού ξεκινήσουν οι παραδόσεις, ώστε οι ιδιοκτήτες ενός Tesla να έχουν πρόσβαση σε άμεσες και απρόσκοπτες διαδικασίες σέρβις για το αυτοκίνητό τους.

Πριν το τέλος του έτους, θα λειτουργήσει επίσης ο πρώτος σταθμός με Superchargers και μέσα στο 2021 θα συνεχίσει να επεκτείνει το δίκτυο τέτοιων σταθμών σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Μέσα στους επόμενους μήνες οι πελάτες θα μπορούν να δουν τα αυτοκίνητα από κοντά και να κάνουν και test drive!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Photo: Bram Van Oost/ Unsplash

Το άρθρο Κι επίσημα η Tesla στην Ελλάδα – Πού ανοίγει κατάστημα; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα