EveryBODY is beautiful… αγάπησε το σώμα σου!

20:00 15/5/2014 - Πηγή: iPop

«Είσαι χοντρή, άσχημη και αηδιαστική. Αυτά έλεγα στον εαυτό μου κάθε φορά που κοιταζόμουν στον καθρέφτη. Ήθελα να κρυφτώ. Μισούσα το σώμα μου». Σκέψεις οι οποίες περνάνε καθημερινά από το μυαλό δεκάδων χιλιάδων γυναικών ανά τον κόσμο για τον ίδιο τους τον εαυτό.

Πως μπορείς να αγαπηθείς, αν δεν μπορείς να αγαπήσεις τον ίδιο σου τον εαυτό; Με αυτή τη σκέψη και σύνθημα EveryBODY is beautiful αγάπησε το σώμα σου, η φωτογράφος Taryn Brumfitt αποφάσισε να φτιάξει ένα ντοκιμαντέρ μέσα από το οποίο θα δείξει πως δεν έχει σημασία

αν έχεις αναλογίες μοντέλου, αν έχεις μόνο ένα μαστό, αν έχεις καμπύλες. Όπως και να είναι το σώμα σου, πρέπει να το αποδεχθείς και να το αγαπήσεις!

Έβαλε σκοπό να δείξει πως όλοι πρέπει να αγαπάμε το σώμα μας και τον εαυτό μας όπως είναι και πως τα στερεότυπα που δημιουργούνται από τις βιομηχανίες της μόδας και των περιοδικών δεν είναι τίποτα άλλο από ένα παραμύθι, που δημιουργείται για να εξυπηρετήσει σκοπούς.

«Άσχημο», «χοντρό», «αηδιαστικό», «ατελές»… μερικοί από τους χαρακτηρισμούς που δώσανε κάποιες από τις 100 γυναίκες οι οποίες ρωτήθηκαν από την Brumfitt για το πώς θα περιέγραφαν με μία λέξη το σώμα τους. Αυτή ήταν και η αφορμή για το «Embrace», όπως έχει σκοπό να τιτλοφορήσει το ντοκιμαντέρ μέσα από το οποίο θέλει να πείσει κάθε γυναίκα να αγαπήσει το σώμα της, όπως είναι και να αλλάξει το λεξιλόγιο που χρησιμοποιούν για το σώμα τους.

Δες το βίντεο για την καμπάνια του Kickstarter

Η ίδια, στο video εξηγεί πως ανέβασε στα social media μία φωτογραφία με το πριν και το μετά της. Η φωτογραφία έγινε viral…

… Ο κόσμος άρχισε να σχολιάζει δημόσια αλλά και να της στέλνει μηνύματα, και να ρωτάει πως είναι δυνατόν κάποιος άνθρωπος να αγαπάει το μετά. Αυτό το μετά. Αρκετοί, μάλιστα, σχολίασαν ότι είναι πολύ κακό πρότυπο για τα παιδιά της.

The post EveryBODY is beautiful… αγάπησε το σώμα σου! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα