Κανένα θέμα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ λέει ο Π. Σκουρλέτης -Δεν θα υπάρξει συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ

12:58 30/4/2016 - Πηγή: iPop

Ότι η Κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να κάνει πράξη την συμφωνία του Ιουλίου και πως η υιοθέτηση των μέτρων που ζητάει το ΔΝΤ «θα ισοδυναμούσε με καταστρατήγηση εκ μέρους των θεσμών της συμφωνίας του περασμένου καλοκαιριού». δήλωσε σε συνέντευξη του ο υπουργός Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης. Μίλησε, όμως, και για το ενδεχόμενο συνεργασιών αλλά και για την κίνηση των 53+.

«Μια ενδεχόμενη υιοθέτηση των θέσεων του ΔΝΤ για τη λήψη των προληπτικών μέτρων θα ισοδυναμούσε με καταστρατήγηση

εκ μέρους των θεσμών της συμφωνίας του περασμένου καλοκαιριού». «Κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό» δήλωσε ο υπουργός Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης και σχολίασε πως η κυβέρνηση δεν διαθέτει τη νομιμοποίηση να κινηθεί σε άλλες κατευθύνσεις πέραν της συμφωνίας του καλοκαιριού.

Ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την ομάδα των «53» και πως οι τελικές επιλογές θα είναι σε πλήρη αντιστοιχία με τις διαθέσεις της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ο κ. Σκουρλέτης και υπογράμμισε πως τα σενάρια για παραίτηση του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στη μεταφορά των αποθεματικών των δημόσιων οργανισμών στην Τράπεζα της Ελλάδας, για την οποία σχολίασε ότι «η τοποθέτηση των αποθεματικών στην ΤτΕ έχει αποφέρει καλύτερες αποδόσεις για όσους οργανισμούς το έκαναν», και υπογράμμισε πως δεν τίθεται ζήτημα επιλογής μεταξύ πληρωμής των δανειστών και των συνταξιούχων.

Για την πιθανότητα συνεργασιών ώστε να υπάρξει διεύρυνση της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας ο κ. Σκουρλέτης ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται θέμα συνεργασίας με τους βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

The post Κανένα θέμα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ λέει ο Π. Σκουρλέτης -Δεν θα υπάρξει συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα