Κανείς δεν θα πιστέψει ότι αυτό το φωτιστικό το έφτιαξες μόνος σου!

14:03 23/7/2014 - Πηγή: iPop

Κάποια DIY φωνάζουν χειροποίητο. Είτε φαίνεται ότι έχουν φτιαχτεί από φτηνά υλικά, είτε η εκτέλεση μοιάζει ερασιτεχνική, λόγω της αυξημένης δυσκολίας. Όχι αυτό το φωτιστικό με νήματα από χαρτί! Είναι τόσο εντυπωσιακό που όλοι θα σε ρωτάνε από πού το αγόρασες. Επίσης, μην σε τρομάζουν τα πολλά βήματα, είναι τόσο απλό και είναι μάλλον δύσκολο να αποτύχεις, ακόμα κι αν δεν πιάνουν τα χέρια σου.

Θα χρειαστείς

Άδειο πλαστικό μπουκάλι αναψυκτικού, ιδανικά των 2 λίτρων.

Ταινία συσκευασίας ή χαρτοταινία.

Πριονωτό μαχαίρι

Γυαλόχαρτο

Νήματα

από χαρτί (ή σπάγκο)

Ατλακόλ

Ψαλίδι

Λαστιχάκια

Φωτιστικό

Πώς θα το φτιάξεις

Αφαίρεσε την ετικέτα του αναψυκτικού και κόψε το μπουκάλι στο ύψος του στόμιού του.Τρίψε με γυαλόχαρτο ώστε να μην γλιστράει από το μπουκάλι το νήμα ή το σπάγκο που θα βάλεις.Τύλιξε με ταινία το μπουκάλι ώστε να μην υπάρχει πλέον η καμπύλη που έχουν τα περισσότερα πλαστικά μπουκάλια.
Τύλιξε μερικά λαστιχάκια στο στόμιο για να στερεώσεις τα νήματα από χαρτί ή το σπάγκο με τον οποίο θα τυλίξεις στο μπουκάλι.Πιάσε την αρχή του νήματος ή του σπάγκου στο λαστιχάκι και εφάρμοσε λίγη ατλακόλ για να μείνει.
Άρχισε να τυλίγεις τα νήματα προσεκτικά γύρω από το μπουκάλι σε μήκος περίπου 4 εκατοστών. Όχι πολύ σφιχτά, αλλά ούτε πολύ χαλαρά.
Στερέωσε την άκρη του νήματος με ταινία.Άπλωσε αρκετή ατλακόλ, χωρίς να πιέζεις πάνω στο μπουκάλι. Περίμενε 10 λεπτά.
Συνέχισε μέχρι να φτάσεις περίπου 3 εκατοστά πάνω από την ετικέτα του μπουκαλιού.Κράτησε το μπουκάλι στο χέρι σου όταν τελειώσεις με το τύλιγμα. Πίεσε το μπουκάλι απαλά, ακριβώς κάτω από το περιτύλιγμα.Αφαίρεσε τα λαστιχάκια και στρίψε όλη την κατασκευή, ώστε να αφαιρεθεί όλη μαζί.
Πέρνα το φωτιστικό και σύνδεσέ το.

Όταν το ανάψεις το αποτέλεσμα θα είναι αυτό:
Photos: instructables.com

The post Κανείς δεν θα πιστέψει ότι αυτό το φωτιστικό το έφτιαξες μόνος σου! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα