Η σπιρουλίνα είναι το φάρμακο που δεν ξέρεις!

13:31 23/7/2014 - Πηγή: iPop

Ένα από τα πιο δημοφιλή συμπληρώματα διατροφής στις μέρες μας είναι η σπιρουλίνα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, αφού η σπιρουλίνα είναι πλούσια σε θρεπτικά στοιχεία και καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος των ημερησίων αναγκών του οργανισμού σου σε πρωτεΐνη.

Σε τι μπορεί, όμως, να σε βοηθήσει η σπιρουλίνα;Μειώνει τη χοληστερίνη του αίματος! Η καθημερινή κατανάλωση σπιρουλίνας μπορεί να βοηθήσει τα επίπεδα της κακής σου χοληστερίνης να μειωθούν. Η μείωση αυτή της χοληστερίνης θα κάνει και το δείκτη
της ζυγαριάς σου να κατέβει.Θεραπεύει τις αλλεργίες και οχυρώνει τον οργανισμό! Σύμφωνα με έρευνες που έχουν διεξαχθεί από ειδικούς, η σπιρουλίνα βοηθά στα συμπτώματα της αλλεργίες (φτέρνισμα, κνησμό, καταρροή) και δημιουργεί έξτρα αντισώματα για τον οργανισμό σου.Έχει αντικαρκινική δράση! Η σπιρουλίνα μειώνει τον κίνδυνο έναρξης του καρκίνου και μειώνει τους καρκινικούς δείκτες! Ενισχύει παράλληλα την ανοσία και αναστέλλει την κυτταρική διαίρεση.Κάνει σύσφιξη στο δέρμα σου και το διατηρεί νεανικό! Η σπιρουλίνα έχει υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη Α και βιταμίνη Β12! Οι συγκεκριμένες δύο βιταμίνες είναι ζωτικής σημασίας για το δέρμα. Έτσι, αν καταναλώνεις σπιρουλίνα σαν συμπλήρωμα διατροφής θα δεις πως το δέρμα σου με την πάροδο του καιρού δε θα χαλαρώνει, αλλά θα σφίγγει!Είναι πολύ κατάλληλο συμπλήρωμα ακόμα και για διαβητικούς. Η σπιρουλίνα χορηγείται ως θεραπεία για όσους έχουν αυξημένα επίπεδα σακχάρου στο αίμα τους. Μειώνει τις φλεγμονές και βοηθά επίσης σημαντικά στη μείωση της αρτηριακής πίεσης.

The post Η σπιρουλίνα είναι το φάρμακο που δεν ξέρεις! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα