Καμμένος: «Δεδομένη η ψήφος εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση»- Εμμένει για Μουζάλα

12:19 17/3/2016 - Πηγή: iPop

Δεδομένη την ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση χαρακτηρίζει ο Πάνος Καμμένος ο οποίος συνέχισε να τονίζει πως επιθυμεί την παραίτηση του Γιάννη Μουζάλα και επισημαίνει ότι «δεν δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον Αναπληρωτή Υπουργός Αναπτυξιακής Πολιτικής».

Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ, ο Π. Καμμένος σημείωσε πως περιμένει την επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα

από τις Βρυξέλλες και δήλωσε πως αναμένει από τον Πρωθυπουργό «να πάρει πρωτοβουλίες για να σωπάσουν οι εθνομηδενιστές, που βγήκαν από το χρονοντούλαπο της ιστορίας».

Χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος τόνισε:

Η ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση είναι δεδομένη. Δεν υπάρχει ψήφος εμπιστοσύνης στον κ. Μουζάλα. Όχι για τον κ. Μουζάλα ως πρόσωπο, αλλά για αυτά που ελέχθησαν

Και πρόσθεσε:

Επιβεβαιωθήκαμε γιατί ανεξάρτητα από το λεκτικό λάθος βρήκαν ευκαιρία φαντάσματα του παρελθόντος, εθνομηδενιστές να πάρουν θέση για το θέμα του ονόματος

Να τονισθεί πως η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ πραγματοποιήθηκε στη σκιά της ενδοκυβερνητικής κρίσης που ξέσπασε μετά την «Μακεδονία» του Γιάννη Μουζάλα που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Πάνου Καμμένου που συνεχίζει να επιμένει για την παραίτηση του αναπληρωτή Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Η συνεδρίαση διεξήχθη σε «βαρύ κλίμα» καθώς κανείς προσερχόμενος δε θέλησε να κάνει καμία δήλωση, ενώ ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, θα πραγματοποιήσει τελικά το ταξίδι του στις ΗΠΑ.

Να σημειωθεί πως νωρίτερα το πρωί ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Δ. Βίτσας μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και τόνισε πως και ο Πάνος Καμμένος, όσο και ο Γιάννης Μουζάλας «έχουν δώσει την ψυχή τους για το προσφυγικό».

Προσωρινή «ανακωχή» για την υπόθεση Μουζάλα

Τηλεφώνημα κατά το οποίο συμφωνήθηκε προσωρινή «ανακωχή» όσον αφορά την υπόθεση Μουζάλα είχαν το βράδυ της Τετάρτης οι δύο κυβερνητικοί εταίροι, κ. Τσίπρας και κ. Καμμένος, σύμφωνα με πηγές του iPop.gr. Οι δύο άνδρες συμφώνησαν ότι η υπόθεση Μουζάλα θα συζητηθεί εκ νέου μετά την Σύνοδο Κορυφής.

Για ακόμα μια φορά το βράδυ της Τετάρτης ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ μέσω twitter τόνισε πως εμμένει στη θέση του και δεν κάνει βήμα πίσω, ενώ επίσης αναφέρθηκε στην ΚΟ του κόμματος του.

Πηγές του iPop.gr επιβεβαίωσαν ότι οι κ.κ. Τσίπρας και Καμμένος συνομίλησαν τηλεφωνικά το βράδυ της Τετάρτης και παραδέχτηκαν από κοινού πως υπάρχει «θέμα Μουζάλα», ωστόσο, θα ξεκινήσει εκ νέου συζήτηση από Δευτέρα.

Την ίδια άποψη είχε εκφράσει το μεσημέρι της Τετάρτης και η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτήν την ώρα προέχει η επιτυχής έκβαση της αυριανής Συνόδου για το προσφυγικό. Ο κ. Καμμένος επέμεινε στη θέση του για τον κ. Μουζάλα. Οι αποφάσεις θα ληφθούν μετά τη Σύνοδο Κορυφής».

Σημειώνεται ότι ο Πάνος Καμμένος από την πρώτη στιγμή που έγινε ο άστοχος χαρακτηρισμός της ΠΓΔΜ ως «Μακεδονία» από το Γιάννη Μουζάλα, τόνισε πως ο ίδιος ζητά την παραίτηση του αναπληρωτή Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, θέση στην οποία επέμεινε και στην συνέχεια.

Τον γύρο του Διαδικτύου έκανε το βράδυ της Τετάρτης ένα video το οποίο δείχνει τον Πάνο Καμμένο καλεσμένο σε εκπομπή στις 25 Ιανουαρίου 2016 να αποκαλεί και ο ίδιος την ΠΓΔΜ, «Μακεδονία».

photo:Nikos Libertas / SOOC

The post Καμμένος: «Δεδομένη η ψήφος εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση»- Εμμένει για Μουζάλα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα