Κ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε Κυβέρνηση φιλική στις επενδύσεις

12:31 9/2/2017 - Πηγή: iPop

Τα πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ για ακόμα μια φορά εξαπέλυσε ο Κ. Μητσοτάκης το πρωί της Πέμπτης υπογραμμίζοντας, πως η χώρα έχει ανάγκη από μια Κυβέρνηση φιλική προς τις επενδύσεις.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τονίζουμε, πως επισκέφτηκε το βιομηχανικό πάρκο Σχιστού, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε στα έργα του μετρό στον Πειραιά.

Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης

συναντήθηκε με εκπροσώπους εταιριών οι οποίοι δραστηριοποιούνται στην περιοχή και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Οι επιχειρηματίες οι οποίοι συνομίλησαν με τον Κ. Μητσοτάκη εστίασαν στην ανάγκη να λειτουργήσουν ξανά τα ναυπηγεία στην περιοχή έτσι ώστε να μπορέσουν να επαναπατρίσουν τα 14 δις δολάρια τα οποία έφερνε η ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη στη χώρα και τώρα έχουν μεταφερθεί αλλού.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας του με τους επιχειρηματίες ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, δήλωσε, πως «η αγορά της ναυτιλίας είναι παγκόσμια ανταγωνιστική» και επισήμανε, πως η Ελλάδα έχει βασικά συγκριτικά πλεονεκτήματα που θα πρέπει να αναδείξει. Χαρακτηριστικά μάλιστα είπε, πως «θα πρέπει η χώρα να έχει μια ξεκάθαρη πολιτική σε έναν τέτοιο κλάδο και στάθηκε ιδιαίτερα στην Cosco» και πρόσθεσε «είναι ευκαιρία να αποκτήσει αποκτήσει ιδιαίτερη δυναμική όλος ο κλάδος».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επίσης, εστίασε στην ανάγκη να υπάρξει ένα διαφορετικό αφήγημα για έξοδο από την κρίση και τόνισε «αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσα από νέες επενδύσεις, σε συνδυασμό με ένα σταθερό φορολογικό πλαίσιο και μείωση της φορολογίας για τις επιχειρήσεις» σημειώνοντας «Χρειάζεται μια κυβέρνηση φιλική προς τις επενδύσεις. Αντί να τσακωνόμαστε για το παρελθόν ας μιλήσουμε για το μέλλον».

photo:ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

The post Κ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε Κυβέρνηση φιλική στις επενδύσεις appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα