Ήξερες πως ο έρωτας σε απομονώνει;

12:33 21/7/2014 - Πηγή: iPop

Ερωτεύτηκες και ο κόσμος σου πήρε άλλο χρώμα και ύφος! Από μουντό γκρι που ήταν μέχρι χτες, τώρα πήρε μία ροζ- λιλά απόχρωση που θυμίζει κάτι από σαπουνόπερα! Ο έρωτας μπορεί να έχει τώρα μια γλυκιά γεύση και υπόσταση, αλλά ξέρεις πως αργά η γρήγορα θα σου δείξει το πραγματικό του πρόσωπο; Αυτή, λοιπόν, είναι μια θεωρία που υποστηρίζουν και αναλύουν οι επιστήμονες!

Σε έρευνα που διεξήχθη από το Ινστιτούτο Γνωσιακής και Εξελικτικής Ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης και δημοσιοποιήθηκε από το περιοδικό Personal Relationships τονίστηκε πως ο έρωτας απομονώνει το κάθε άτομο και συρρικνώνει τις διαπροσωπικές του σχέσεις! Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτουν οι ειδικοί η εύρεση ενός ερωτικού συντρόφου αλλάζει τα δεδομένα της μέχρι τώρα ζωής του! Ο ερωτευμένος άνθρωπος που έχει κατά μέσο όρο 5 φίλους οδηγείται στο να τους χάσει και να κλειστεί στον εαυτό του.

Αυτή βέβαια η απώλεια δεν έχει φύλο! Η απώλεια φίλων και η απομόνωση συμβαίνει εξίσου τόσο στους άντρες όσο και στις γυναίκες. Επίσης, αξίζει να τονιστεί ότι πέρα από το φιλικό περίγυρο επηρεάζει και τις οικογενειακές σχέσεις. Στην προσπάθεια να κάνουμε τη σχέση μας να πετύχει απομακρυνόμαστε από όλους και δίνουμε βάση μόνο στην έναρξη του νέου δεσμού.

Συμβουλή!

Την επόμενη φορά που θα κάνεις σχέση, μην παραμελήσεις αυτούς που σε αγαπούν! Μπορεί να μείνουν πάντα εκεί και να σε περιμένουν, αλλά τα συναισθήματα τους μπορεί να παγώσουν και θα έχουν δίκιο!

The post Ήξερες πως ο έρωτας σε απομονώνει; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα