Φτιάξε ραφιέρα μπάνιου από παλιά καρέκλα

10:31 21/7/2014 - Πηγή: iPop

Έκανες ανακαίνιση στο σπίτι σου και την παλιά σου καρέκλα (που είχες βρει από ένα καφενείο που έκλεισε) δε θες να την πετάξεις! Συμφωνούμε μαζί σου και έτσι θα σου πούμε πως μπορείς να την αξιοποιήσεις! Μπορείς, λοιπόν, να φτιάξεις ραφιέρα μπάνιου που θα διακοσμήσει τον τοίχο σου και θα σου επιτρέψει να κρεμάσεις την πετσέτα σου και όχι μόνο. Θα βάλεις επάνω της σε βαζάκια τα άλατα του μπάνιου σου ή ακόμα και το αφρόλουτρο ή το σαμπουάν σου! Ενώ, αποτελεί μία τέλεια λύση

για να έχεις πάντα κοντά τις μπατονέτες που μέχρι τώρα ψάχνεις να βρεις στα ντουλάπια σου καθημερινά!

Τι θα χρειαστείς για τη ραφιέρα μπάνιου;Καρέκλα καφενείουΠριόνιΓυαλόχαρτοΜπογιάΠινέλοΟύπα τοίχουΠώς θα φτιάξεις τη ραφιέρα μπάνιου;Κόψε το κάθισμα της καρέκλας και κράτα μόνο την πλάτη της.Ξύσε όλη την επιφάνεια της καρέκλας με το γυαλόχαρτό σου και βάψε την καρέκλα σου σε ότι χρώμα εσύ επιθυμείς!Αναποδογύρισε την καρέκλα σου και κρέμασε τη στο τοίχο, όπως θα δεις στη φωτογραφία.Η ραφιέρα σου είναι έτοιμη! Οφείλεις να τη στερεώσεις καλά και μπορείς να κρεμάσεις εκεί ότι θέλεις!
Συμβουλή!

Αν αποφασίσεις να φορτώσεις πολύ τη ραφιέρα μπάνιου σου βάλε περισσότερα ούπα στον τοίχο σου για να κρατιέται καλά και να μην έχει τον κίνδυνο να πέσει!

Photos: infoarredo.it

The post Φτιάξε ραφιέρα μπάνιου από παλιά καρέκλα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα