Ιταλία: Συντριβή ελικοπτέρου που συμμετείχε σε επιχείρηση διάσωσης με έξι νεκρούς

14:24 24/1/2017 - Πηγή: iPop

Ελικόπτερο στο οποίο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες επέβαιναν έξι άτομα συνετρίβη την Τρίτη σε ορεινή περιοχή της κεντρικής Ιταλίας. Και οι έξι επιβαίνοντες εντοπίστηκαν νεκροί.

Η κρατική τηλεόραση RAI σε έκτακτο δελτίο της μετέδωσε, πως το ελικόπτερο το οποίο συνετρίβη είχε μεταβεί στην περιοχή με στόχο να παραλάβει έναν άνδρα που τραυματίστηκε, την ώρα που έκανε σκι. Το ελικόπτερο τονίζουμε, ότι δεν φαίνεται να σχετίζεται με την επιχείρηση διάσωσης που βρίσκεται σε εξέλιξη στο ξενοδοχείο Rigopiano το οποίο καταπλακώθηκε πριν από περίπου

μία εβδομάδα από χιονοστιβάδα.

Σύμφωνα με το ANSA το ελικόπτερο μετέφερε έναν τραυματία από το χιονοδρομικό κέντρο Campo Felice και έπεσε από ύψος 600 μέτρων.

Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, πως ακούστηκε ισχυρός θόρυβος, ενώ τα επίσημα στοιχεία τονίζουν, πως το ελικόπτερο εξαφανίσθηκε ξαφνικά από τα ραντάρ.

Τα αίτια της συντριβής παραμένουν άγνωστα. Οι έξι επιβαίνοντες στο ελικόπτερο που συνετρίβη στην κεντρική Ιταλία εντοπίστηκαν νεκροί.

Στο ελικόπτερο επέβαιναν ο πιλότος, ο συγκυβερνήτης, ένας γιατρός, μία νοσοκόμα και ο σκιέρ ο οποίος θα μεταφερόταν στο νοσοκομείο της Άκουιλα.

The post Ιταλία: Συντριβή ελικοπτέρου που συμμετείχε σε επιχείρηση διάσωσης με έξι νεκρούς appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα