Η βάναυση άρνηση της «τράπεζας» για δάνειο στον γιο του, που έγινε viral!

19:32 18/1/2016 - Πηγή: iPop

Όταν ζητάς δάνειο ελπίζεις πως θα το πάρεις. Όταν ζητάς δάνειο από την οικογένεια σου, είσαι σχεδόν σίγουρος ότι θα το πάρεις. Εκτός αν είσαι ο γιος αυτού του πατέρα από το Μισούρι που έγινε viral!

Η βάναυση άρνηση της «τράπεζας» για δάνειο στον γιο του, έγινε viral, καθώς αποφάσισε να δώσει στον 6χρονο γιο του ένα μάθημα ζωής δίνοντας του μία απάντηση που κανείς δεν περίμενε, όταν του ζήτησε 20 δολάρια.

Μία τραπεζική επιστολή από την «DAD bank» έλαβε ο 6χρονος, ο οποίος αιτήθηκε χορήγηση προκαταβολής του επιδόματος του.

Διαβάστε την επιστολή του Διευθύνοντος Συμβούλου του

DAD Ταμιευτηρίου και Δανείων:

«Με λύπη μας σας πληροφορούμε πως αυτή τη στιγμή δεν είμαστε σε θέση να παρέχουμε το δάνειο αξίας $ 20.00 που ζητήσατε. Μετά από έλεγχο του λογαριασμού σας, έχουμε βρει ότι δεν έχετε αρκετά χρήματα και το ιστορικό έδειξε ότι δεν είσαστε σωστοί στις υποχρεώσεις σας.

Επιπλέον, πάνω από 80 δολάρια έχουν δαπανηθεί για έξοδα παραστάσεως από τα Χριστούγεννα. Αυτή είναι ένα μη βιώσιμο ποσό δαπανών, μια που δεν μπορούμε την περαιτέρω όξυνση του οικονομικού προβλήματος και την παροχή βοήθειας με περαιτέρω χρέος που θα συμβεί σ’ αυτό το σημείο.

Aν θα θέλατε να ασκήσετε έφεση σ’ αυτή την απόφαση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα καταγγελιών μας στο …. Η μάνατζερ διαφωνίας μας σ’ αυτό τον αριθμό μπορεί να είναι σε θέση να μας πείσει να ανακαλέσουμε την απόφασή μας».

Κάτι μας λέει βεβαίως πως ο μικρός θα απευθυνθεί σε άλλο τραπεζικό ίδρυμα, με καλύτερους όρους, χαμηλότερο και σταθερό επιτόκιο, χωρίς ψιλά γράμματα. Το γνωστό Τραπεζικό Ίδρυμα «Η γιαγιά».

The post Η βάναυση άρνηση της «τράπεζας» για δάνειο στον γιο του, που έγινε viral! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα